Obavijesti

Sport

Komentari 358

Dinamo slavio protiv Hajduka, Pamić zabio Kaliniću i Kelavi...

Dinamo slavio protiv Hajduka, Pamić zabio Kaliniću i Kelavi...
15

Dinamo je slavio protiv Hajduka 3-1 u posljednjem kolu HNL-a i službeno proslavio osmi uzastopni naslov prvaka. Dinamo je pobjegao Hajduku na velikih 25 bodova...

VIDEO

Dinamo je zaključio sezonu i proslavio osmi uzastopni naslov prvaka pobjedom protiv Hajduka u derbiju na Maksimiru rezultatom 3-1 pred 8500 ljudi. Zvonko Pamić bio je prvo ime utakmice. Zabio je za vodeći gol Dinama, potom zabio autogol da bi asistirao Rukavini za 2-1. Brozović je zabio u sudačkoj nadoknadi za konačnih 3-1.

Hajduk je stigao u Maksimir bez više od pola momčadi. Igor Tudor morao je priključiti četvoricu juniora kako bi popunio zapisnik. Da bi stvar bila gora, Hajduku se na zagrijavanju ozlijedio i kapetan Mario Maloča. Umjesto njega morao je debitant Lučić.

Nije dobro krenulo za tako oslabljeni Hajduk. Zvonko Pamić je već u šestoj minuti utakmice zabio za 1-0. Hajduk nije izgledao loše, a požrtvovnost im se vratila u 26. minuti kad je Pamić zabio autogol nakon nespretne reakcije u šesnaestercu. 

Teško je bilo održati koncentraciju. Davno smo osigurali naslov, Kruno Jurčić

Pred kraj prvog dijela Dinamo je teško oštećen. Husejinoviću je poništen regularan gol. Zaleđa nije bilo, no pomoćni sudac nije tako mislio. Na poluvrijeme se otišlo s 1-1. U drugom dijelu Dinamo je zaigrao bolje, dominirao je i bilo je samo pitanje trenutka kad će popustiti Hajdukov bunker.

Trenutačno ne možemo parirati Dinamu, Igor Tudor

Zvonko Pamić potvrdio je da je prvo ime utakmice asistencijom za Rukavinu. Dinamo je poveo 2-1. U sudačkoj nadoknadi "modri" su samo potvrdili pobjedu golom Marcela Brozovića. Slavlje je moglo početi. Dinamo je prvi s 25 bodova prednosti ispred Hajduka koji je zaključio sezonu na četvrtom mjestu, iza Dinama, Lokomotive i Rijeke...

Kelava se oprostio od Dinama, možda i Sammir...

Ivan Kelava odigrao je posljednju utakmicu za Dinamo. Od sljedeće sezone branit će u Primeri za Granadu. Od Dinama se moguće oprostio i Sammir. Uoči derbija rekao je kako se nada da mu je ovo posljednji derbi. Jurčić ga je izvadio iz igre, a navijači su mu zviždali. Sammir se nije pojavio na proslavi prvaka niti na dodjeljivanju medalja.

- Još jedna titula prvaka Hrvatske, a sad je vrijeme za nešto novo. Hvala svima na podršci", napisao je Sammir na Facebooku.

Jurčić: Trebali smo riješiti sve u prvih 10 minuta

Ovo je bila zadnja utakmica, naslov smo osigurali odavno, bilo je teško zadržati koncentraciju. Na kraju je ispalo dobro. Nije vrijeme za analize, ali trebali smo riješiti utakmicu u prvih 10 minuta. Opet smo primili gol iz prekida, a to je naša rak-rana u drugom dijelu prvenstva.

Tudor: Parirali smo koliko smo mogli

Dinamo je priča za sebe, oni praktički igraju prvenstvo odvojeno od ostatka lige. Ja sam zadovoljan, nedostajalo nam je dosta igrača, parirali smo Dinamu koliko smo mogli. Ovo je bilo OK, mislim da trenutačno ne možemo parirati Dinamu. 

HNL, 33. kolo:

Dinamo - Hajduk 3-1 (Pamić 6, Rukavina 57, Brozović 90 + 3 / Pamić (ag))

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 358

VIDEO

Dinamo želi Pjacu, koji nije skup i riješio je pitanje golmana! Mladi talent i dalje na čekanju
LJETNI MERCATO

Dinamo želi Pjacu, koji nije skup i riješio je pitanje golmana! Mladi talent i dalje na čekanju

Plus+ Sportski direktor Dinama Marko Marić slaže igračku križaljku za ljeto, a mora se riješiti i viška igrača. U Maksimiru su odlučili kako će Ivan Nevistić i dalje biti 'jedinica', pa razmatraju što će biti s Čavlinom...

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres
NEPRIMJERENO

Bivši HNL trener izvadio je golmana nakon 13 minuta. Naredio mu i da skine dres

Karlovac je u 29. kolu 2. NL izgubio kod Hrvatskog dragovoljca (2-0) i tako se kolo prije kraja oprostio od drugog mjesta koje vodi u razigravanje za drugu ligu. Utakmica je pala u drugi plan zbog reakcije Igora Pamića
VIDEO Dončić novom magijom srušio Minnesotu! 'Ne možeš me čuvati, ku*vo. Idi kući...'
KAKAV MAJSTOR

VIDEO Dončić novom magijom srušio Minnesotu! 'Ne možeš me čuvati, ku*vo. Idi kući...'

Dallas je napravio čudesan posao i sada serija seli u njihovu dvoranu gdje će pokušati izboriti prvo finale nakon 2011. godine kada ih je Dirk Nowitzki odveo do naslova