Obavijesti

Sport

Komentari 151

Herrera gurnuo Van Persieja, umalo su se potukli na centru

Herrera gurnuo Van Persieja, umalo su se potukli na centru
5

Meksički izbornik, vruć nakon poraza od Nizozemske, odgurnuo je Van Persieja nakon utakmice. Van Persie je samo pogledom ošinuo za glavu nižeg Herreru...

VIDEO

Nizozemska je u dramatičnoj završnici dvama golovima preokrenula utakmicu te izbacila Meksiko iz osmine finala SP-a. Wesley Sneijder zabio je za 1-1, a Huntelaar je iz penala zaključio meksičku priču na Mundijalu. Meksikanci su vodili od 48. minute. 

- Sve je od početka SP-a bilo protiv Meksika. Robben je triput glumatao da je penal u ovoj utakmici. Što je odlučilo utakmicu? Gospodin sa zviždaljkom. On nas je poslao kući - bijesan je bio meksički izbornik Miguel Herrera, koji je nakon utakmice, dok su se igrači pozdravljali, odgurnuo nizozemskog reprezentativca Robina van Persieja. 

Herrera je držao lekcije sucima, a Nizozemac im je htio pružiti ruku. Malo je "pomaknuo" Meksikanca kako mi pozdravio suce i otišao u svlačionicu, a meksičkom izborniku, koji je bio još vruć nakon poraza, to se nije svidjelo pa mu je vratio.

Izgledalo je kao da će se dvojac potući, ali između njih stao je čovjek iz osiguranja i jedan nizozemski igrač. Ne bi se za glavu niži Herrera dobro proveo da ga je Van Persie dohvatio. Ali zato čovjek ne prestaje pričati.

- Nadam se da će Fifa napraviti analizu i poslati ovog suca tamo gdje mi idemo. Kući - dodao je Herrera.

Robben: Simulirao sam. Ali prvi put, onaj drugi penal je čist

Meksikanci se žale na Robbenov pad u sudačkoj nadoknadi. Arjen Robben sjurio se u šesnaesterac, Rafa Marquez ga ruši, a Pedro Proenca pokazuje na penal.

- Prvi sam simulirao, ispričavam se, ne bih to trebao raditi. Ali drugi je bio čist. Bio je to penal bez sumnje - rekao je Robben. 

Još loših vijesti za Meksiko: Moreno slomio nogu

Hector Moreno neće biti na travnjacima sljedećih nekoliko mjeseci. Branič Meksika i Espanyola slomio je nogu. Ozlijedio se pretkraj prvog poluvremena protiv Nizozemske kad je pokušao izbiti loptu ispred Robbena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 151
VIDEO

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi