Obavijesti

Sport

Komentari 104

Island je za tri sata rasprodao stadion za utakmicu protiv nas

Island je za tri sata rasprodao stadion za utakmicu protiv nas
4

Stadion Laugardalsvöllur na kojem Hrvatska gostuje protiv Islanda 15. studenog je rasprodan. Domaćin je pustio ulaznice u prodaju usred noći. Sve karte su 'planule'

VIDEO

Samo tri sata bilo je dovoljno da stadion Laugardalsvöllur bude rasprodan do posljednjeg mjesta. Island će dočekati Hrvatsku pred gotovo 10.000 navijača koji sanjaju dobar rezultat uoči uzvrata i odlazak na SP 2014. godine u Brazil. 

Islandski mediji pišu kako je prodaja ulaznica počela u 4 ujutro, a tri sata kasnije navijači su bili razočarani jer karata više nije bilo. Islandski nogometni savez nije htio navijačima reći točno vrijeme početka prodaje.

- Znali smo da će svi htjeti na utakmicu, zato nismo označili točno vrijeme prodaje  jer naš sustav to ne bi podnio. Odlučili smo startati s prodajom ulaznica usred noći. Svejedno, nismo očekivali da će se rasprodati stadion u tri sata - rekli su iz saveza.

Hrvatska će prvu utakmicu na Islandu igrati 15. studenog, a uzvrat je na rasporedu četiri dana kasnije na Maksimiru

<<< Život Hrvata na Islandu: Ovdje je ljeto najljepši dan u godini >>>

Iako stadion Laugardalsvöllur prima 15.000 ljudi, zbog sigurnosnih razloga kapacitet će za utakmicu protiv Hrvatske biti 10.000 navijača od čega će 1000 ulaznica biti rezervirano za naše navijače.

Hrvatsku na Islandu čeka paklena atmosfera na tribinama i "ledeno doba" na travnjaku.

- Igrao sam 1. kolovoza na sjeveru i već je padao snijeg. Stvarno nemam pojma kako će to izgledati u studenom - rekao nam je Juraj Grizelj (27), nekadašnji igrač Hajduka i Splita, koji je u ožujku ove godine potpisao za islandskog drugoligaša Grindavik.

Island je u euforiji, ne priznaje Hrvatsku kao favorite. Doigravanje su izborili u skupini sa Švicarskom, Norveškom, Slovenijom, Albanijom i Ciprom. 

Niko Kovač imat će premijeru na klupi Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju