Obavijesti

Sport

Komentari 0

Kapetan na odlasku? Anas je kažnjen, rastanak je sve bliži

Kapetan na odlasku? Anas je kažnjen, rastanak je sve bliži
1

Veznjak Anas Sharbini odbio je putovati s momčadi u Osijek nakon što je vidio da neće biti u prvih 11. U posljednja je dva mjeseca u dresu Rijeke svega 175 minuta

VIDEO

Ljetos je Anas Sharbini odbio nekoliko izdašnih ponuda. Zvali su ga s Istoka, ali je odlučio ostati u Rijeci, pomoći klubu u borbi za naslov prvaka. Vjerovao je da mu status kod Matjaža Keka nije upitan. Status ne da je upitan nego je Sharbini izgubio mjesto u prvoj momčadi Rijeke.

U zadnja je dva mjeseca ukupno sakupio 175 minuta. Odigrao je odlično u derbiju protiv Dinama. Asistirao je i zabio gol, srušio je prvaka na Rujevici, ali ni to mu kod Keka nije previše pomoglo.

Sharbini je u petak napustio posljednji trening prije puta u Osijek. Odbio je putovati u Slavoniju nakon što je čuo kako ponovno neće biti u prvih 11 na gostovanju. Zna se da Anas dobro igra u domaćim utakmicama te da u gostima ima velikih problema. Zbog toga ga Matjaž Kek i nije koristio u većini gostujućih utakmica.

Pogodilo je kapetana Rijeke to što opet nije bio planiran kao starter. Navodno se u jednom trenutku i “pokajao”, ipak je želio putovati u Osijek, ali Kek ga više nije želio primiti.

Zna se da je kod Matjaža Keka disciplina sve, on je iskusan trener i ne prelazi preko ovakvih stvari, teško da će oprostiti i svojem kapetanu. Sharbiniju se sprema kazna, vjerojatno ona maksimalna u Rijeci od 10.000 eura. To je, naravno, samo sitnica, posljedice bi za njega mogle biti puno teže. Nakon što je odbio putovati u Osijek, čini se da je rastanak kapetana i Rijeke sve izgledniji.

Riječani su prvi na ljestvici, jedina su momčad bez poraza u 17 kola HNL-a i teško da Sharbini može nešto prigovoriti Keku. Nije igrao onoliko koliko je očekivao, “pukao” je u trenucima dok su Riječani prvi na ljestvici i dok se sve glasnije spominje osvajanje naslova prvaka. Zna se da ga navijači vole, no sad bi mogli stati na Kekovu stranu.

Anas Sharbini već je godinama miljenik riječkih navijača, no u svojoj je karijeri ovaj 28-godišnjak napravio čitav niz raznih nepodopština. Pročitajte više na goal.comu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige