Obavijesti

Sport

Komentari 57

Korteo, slavlje uz skandiranje Draženu pa fešta s igračima...

Korteo, slavlje  uz skandiranje Draženu pa fešta s  igračima...
18

Futsal Dinamo u prvoj sezoni kao klub koji funkcionira po modelu 'jedan član, jedan glas', osvojio je drugu ligu, kup pa izborio 1. ligu. Navijači su to proslavili u nedjelju

VIDEO

Roditelji s djecom, djedovi i unuci, a na drugoj tribini BBB-ovci. Bez incidenata, crnih lista, policije. To je slika Futsal Dinama , koji je u prvoj sezoni kao klub koji uspješno radi po modelu "jedan član, jedan glas, osvojio drugu ligu, kup te izborio 1. ligu.

Futsal Dinamo punio je dvorane u Zagrebu, između ostaloga i Ciboninu dvoranu ispred koje su se navijači okupili u nedjelju te u korteu krenuli prema Domu sportova na posljednju utakmicu razigravanja za prvu ligu protiv Potpićana.

Već je tu počelo skandiranje Draženu, a nastavilo se u dvorani.

Pokretanje videa...

Goran Jakuš/PIXSELL 00:13

Dinamo je slavio 4-2, ali osigurao je prvu ligu još u prošlom kolu. Mini-Dinamo igra u dresovima u kojima je Dinamo 1967. godine osvojio Kup velesajamskih gradova.

Zapravo, gotovo istim dresovima, jer kako je Dinamovo malo "d" zaštićeno", Mini Dinamo je svoje malo nakosio i riješio taj problem.

VIDEO

Zabio i podigao majicu s likom Dražena

Više od 2000 ljudi napravilo je sjajnu atmosferu u Domu sportova, a kad je Matija Đulvat zabio za 2-0 i skinuo dres, nastala je ludnica.

VIDEO

Đulvat je ispod Dinamovog dresa imao Draženov dres. Na obljetnicu smrti košarkaškog Mozarta u dvorani je počelo skandiranje.

Igrači i navijači nastavili su slaviti i nakon utakmice, ispred dvorane Doma sportova.

Slika je to Futsal Dinama. Okupljanje navijača, korteo, puna dvorana, slavlje na parketu, slavlje igrača s navijačima na tribinama i još slavlje ispred dvorane.

Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Goran Jakuš/PIXSELL
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo