Obavijesti

Sport

Komentari 72

Machado zasad tek potjeran iz prve momčadi, ostaje u klubu

Machado zasad tek potjeran iz prve momčadi, ostaje u klubu
1

Portugalski veznjak dobio je najblažu moguću kaznu u Dinamu. Potjeran je iz prve momčadi, no ostaje član Dinama. No 'modri' još razmišljaju o daljnjim potezima

VIDEO

GNK Dinamo obavještava navijače i javnost kako je Paulo Machado zbog neprimjerenog ponašanja na utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Moldea do daljnjega isključen iz rada prve momčadiO daljnjim potezima klub će obavijestiti u danima koji dolaze, objavio je hrvatski prvak na službenim stranicama.

Ako je suditi po izjavama Zorana Mamića neposredno nakon utakmice s Moldeom, Machada čeka i izbacivanje iz kluba. No o tome se očito treba usuglasiti na svim razinama kluba, a to ne ide preko noći iako je trener rekao kako treba najprije prespavati pa tek onda odlučiti.

- Čuo sam o čemu se radi, ako je istina, to je grozno. Ako je to napravio, vjerojatno se oprostio s klubom. Bit će rigorozna kazna - rekao je Zoran Mamić koji nije vidio incident.

No nakon pregledane snimke i konzultacija sa starijim bratom sigurno je donio svoj sud o svemu. Hoće li Machada dočekati izgon iz Dinama ili će se provući samo s novčanom kaznom i eventualnom isprikom navijačima, ali i suigračima, vidjet ćemo u danima koji dolaze.

Tribine mu sigurno neće oprostiti, a pitanje je kako će reagirati i suigrači. Jedan od njih još se jučer očitovao o svemu.

- Nisam vidio što je napravio, no čuo sam u svlačionici. Ne odobravam to, nije bio korektan, no vjerujem da je to bio samo trenutak slabosti. Mislim da je i on sam odmah shvatio da je pogriješio - rekao je Josip Pivarić.

Treba li ga potjerati iz Dinama ili je samo izgon iz prve momčadi dovoljan?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...