Obavijesti

Sport

Komentari 31

Pijani Vidal vrijeđao policajce: Pič***, sad ćete srati po Čileu

Pijani Vidal vrijeđao policajce: Pič***, sad ćete srati po Čileu
5

UZELI MU VOZAČKU Arturo je pogriješio, on to zna. Svima nam je jasno kako ovo nije pogreška zbog koje bismo ga trebali izbaciti, kaže čileanski izbornik Sampaoli

VIDEO

Arturo Vidal pijan je razbio Ferrari od 300.000 eura, izašao je iz automobila i još vrijeđao policajce koji su prvi stigli na mjesto nesreće. S veznjakom Čilea i Juventusa u skupocjenom autu bila je i supruga, koja je ozlijedila rame.

Sreća je da pijani Vidal nije ubio nekoga, a Ferrari se pretvorio u hrpu lima.

- Imao sam prometnu nesreću, ali ne svojom pogreškom - objavio je Vidal u video poruci nakon incidenta. Inače, napuhao je 1,2 promila.

Na internet je procurila snimka s mjesta nesreće u blizini Santiaga . Policija je potvrdila da je Arturo bio pod utjecajem alkohola, a na snimci se čuje kako vrijeđa policajce koji su došli na mjesto sudara.

- Pič***, sad ćete srati po cijelom Čileu - rekao je Vidal policajcima.

VIDEO

Ostaje u reprezentaciji

Unatoč incidentu, Vidal neće biti izbačen iz reprezentacije.

- Arturo je pogriješio, on to zna. Svima nam je jasno kako ovo nije pogreška zbog koje bismo ga trebali izbaciti s Copa Americe. On treba ovoj reprezentaciji. Vidjet ćemo u kakvom je stanju - rekao je izbornik Čilea Jorge Sampaoli.

Čileanski reprezentativac prošao je s lakšim ozljedama i trebao bi biti spreman za sljedeću utakmicu na Copa Americi protiv Bolivije 20. lipnja.

Tijekom srijede izašao je pred suca za prekršaje koji mu je uzeo vozačku dozvolu na 120 dana. Nakon povratka u Italiju Vidal će se svakih mjesec dana morati javljati čileanskom konzulatu u Milanu, a još ga čeka i novčana kazna.

REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL
REUTERS/PIXSELL


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 31

VIDEO

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'
PUTNICI ZA NJEMAČKU

Dalić predstavio popis za Euro! 'Vlašić je bolje nego što je bio'

Na popisu Zlatka Dalića su i Baturina i dva Rijekina krila, a pretpozive su dobili dinamovac Petar Sučić, te Sigur, Marin Ljubičić, Matanović i Fruk, kao i golman Dominik Kotarski koji je imao sjajnu sezonu u PAOK-u

Zekić je dobio otkaz u Osijeku
ČUDNA SITUACIJA

Zekić je dobio otkaz u Osijeku

Navodno mu je 'presudio' sportski direktor, Portugalac Jose Boto, koji tek s Osijekom treba napraviti rast kakav je imao u bivšim klubovima
VIDEO  Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera.  Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...
TROSTRUKI MVP NBA LIGE

VIDEO Jokić bez dlake na jeziku nakon debakla Denvera. Jednim odgovorom zabrinuo je i Srbe...

Nikola Jokić nije siguran hoće li ići na Olimpijske igre u Parizu sa srpskom reprezentacijom nakon što su njegovi Nuggetsi ispali iz NBA doigravanja