Obavijesti

Sport

Komentari 76

Stadion straha: Bombaši ciljali Stade de France i 80.000 ljudi!

Stadion straha: Bombaši ciljali Stade de France i 80.000 ljudi!
5

Francuska će otkazati prijateljsku utakmicu s Engleskom koju je trebala odigrati u utorak. Na Stade de Franceu tijekom terorističkih napada bilo je 80.000 navijača

VIDEO

Suosjećamo s nacijom nakon tragičnih napada u Parizu i u blizini Stade de Francea. Tugujemo zajedno s rodbinom i prijateljima poginulih u terorističkim napadima, objavio je Francuski nogometni savez.

U petak u večernjim satima u nizu terorističkih napada u francuskoj prijestolnici poginulo je najmanje 120 ljudi. Francuska je igrala protiv Njemačke na Stade de Franceu, a u jednom trenutku utakmice dobro se čula eksplozija.

POGLEDAJTE VIDEO: Eksplozija se čula na utakmici

Pokretanje videa...

24sata Video 00:41

BBC piše kako je upravo Stade de France bio jedna od meta terorista.

Bomba koja je odjeknula u blizini stadiona ubila je troje ljudi. Nakon utakmice zavladala je panika jer policija nije htjela pustiti ljude dok se ne uvjeri da je situacija na ulici sigurna. Do navijača su počele pristizati poruke užasa izvan stadiona.

Trener svjetskih prvaka: U šoku smo

Bili smo jako uplašeni. Utakmica i golovi padaju u drugi plan nakon ovakvih događaja. Svi smo se bojali na klupi, rekao je izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw.

Na dan utakmice , u jutarnjim satima, njemački reprezentativci morali su napustiti hotel zbog dojave o bombi. Pokazalo se da je dojava bila lažna.

Francuska će igrati na Wembleyu!

Iako su francuski mediji požurili sa zaključcima u vezi prijateljske utakmice Francuske i Engleske na Wembleyu sljedeći utorak, ta će se utakmica sigurno odigrati, objavio je francuski nogometni savez.

Stade de France je bio jedna od meta terorističkih napada, što su pripadnici ISIL-a potvrdili u službenoj objavi nakon što su preuzeli odgovornost za pokolj u Parizu. Na tribinama je bilo 80.000 ljudi, a francuski predsjednik Francois Hollande evakuiran je nakon prve eksplozije.

>>> više o stravičnim napadima u Parizu čitajte na našem portalu u rubrici news <<<

Francuski savez otkazao je konferenciju za novinare i otvoreni trening u subotu. Francuzi će trenirati iza zatvorenih vrata i spremati se za utakmicu protiv Engleske na Wembleyu. Francuska je domaćin Europskog prvenstva sljedećeg ljeta na kojem će nastupiti 24 reprezentacije, među njima i Hrvatska.

Treba li otkazati Euro?

U našoj DISKUSIJI pitamo vas: "Treba li otkazati Euro?"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade