Obavijesti

Sport

Komentari 224

Villarrealu bod na Bernabeuu prvi put nakon devet godina

Villarrealu bod na Bernabeuu prvi put nakon devet godina
5

Real je odigrao tek 1-1 protiv Villarreala na Santiago Bernabeuu. Barca se približila na dva boda. Villarreal je posljednji put osvojio bod u Madridu 27. kolovoza 2006.

VIDEO

Real Madrid je prosuo dva boda u 25. kolu španjolskog prvenstva. Na Bernabeuu je protiv Villarreala odigrao tek 1-1 i dopustio Barceloni da se približi na samo dva boda. Villarreal nikad nije slavio u Primeri protiv Reala na Bernabeuu, a ovo im je prvi put nakon 27. kolovoza 2006. godine da su uzeli bod Realu u Madridu. Od 1998. godine 11 puta su izgubili u Madridu i tek triput uzeli bod "kraljevskom klubu". 

Real je dočekao Villarreal u zanosu tri uzastopne pobjede uz gol-razliku 6-0. Očekivala se laka pobjeda Reala, ali vrlo dobri Villarreal uz malo sreće mogao je i slaviti na Bernabeuu. Real je stvorio dosta šansi, ali brojni promašaji i sjajan golman gostujuće momčadi koštali su igrače madridske momčadi tri boda. 

U 12. minuti Carvajal je spasio gol s crte. Nakon poluvremena bez golova, "kraljevi" su poveli u 52. Eric Bailly hrvačkim zahvatom ruši Ronalda u šesnaestercu. Za suca nema dvojbe. Penal. Ronaldo je mirno zabio za vodstvo Reala. Portugalcu je to bio 30. gol sezone i 9. ovosezonski penal u Primeri, tri više od bilo kojeg drugog igrača u ligama Petice. Portugalac je zabio zadnjih 15 penala za Real u Primeri.

U 64. minuti je 1-1. Gerard Moreno zabio je lijepim udarcem lijevom nogom s vrha šesnaesterca. Zanimljivo, prije tog gola u jednoj akciji gostujući igrač je pao u kaznenom prostoru nakon što ga je srušio Carvajal. Situacija je bila slična kao i ona u kojoj je sudac svirao penal za Real, ali ovoga puta glavni sudac ostao je nijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Screenshot

Villarreal je mogao i slaviti. To bi bilo prvi put u povijesti da su dobili Real Madrid na Bernabeuu u Primeri. No udarac Luciana Vietta brani Iker Casillas. Pred kraj utakmice Real je mogao dobiti još jedan penal. Ponovno je nespretni Bailly bio u akciji. S leđa je gurnuo Javiera Hernandeza, ovoga puta sudac nije ništa svirao. Real je pritisnuo u zadnjim minutama, ali Villarreal se obranio za veliki bod.

Atletico remizirao kod Seville

Sevilla i Atletico odigrali su 0-0 prije utakmice Reala i Villarreala. Diego Simeone na gostovanju u Sevilli krenuo je bez Marija Mandžukića. Hrvatskog napadača uveo je 15 minuta prije kraja utakmice. Nije pomoglo. Ostalo je 0-0.

Primera, 25. kolo:

  • Real - Villarreal 1-1 (Ronaldo 52 (p) / Moreno 64)
  • Sevilla - Atletico Madrid 0-0
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 224
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem