Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Powered by Vip

Nova verzija aplikacije Moj Vip: saznajte koje novosti donosi

Nova verzija mobilne aplikacije Moj Vip omogućuje vam da bolje i stalno kontrolirate troškove svoje mobilne komunikacije, ali i da, između ostalog, sa svojeg mobitela nadoplatite bon ili dodate megabajte svojem djetetu

Foto: Freepik
6 komentara

Nakon što je ustanovio da je prošle godine čak 80 posto njegovih korisnika koristilo digitalne kanale za podešavanje svojih tarifa i paketa te traženje pomoći - a većina tih aktivnosti dogodila se unutar aplikacije Moj Vip - Vipnet je odlučio redizajnirati svoju mobilnu aplikaciju, i to s posebnim naglaskom na poboljšanje korisničkog iskustva. I zaista, osim atraktivnijeg dizajna ova verzija donosi pregledniji prikaz svih opcija, pa su pretraživanje mogućnosti i navigacija jednostavniji. Glavni izbornik uvijek je na dnu ekrana, a ako aplikaciju više želite prilagoditi svom ukusu, predlažemo da zaronite u Postavke, koje se nalaze u gornjem kutu ekrana iza prepoznatljive ikonice zupčanika. Tu primjerice možete odrediti što da vam se prikazuje na početnom ekranu, izabrati da dobivate obavijesti o novom računu i novoj ponudi, aktivirati e-račun, ali i postaviti da se u aplikaciju logirate otiskom prsta. Razveselit će vas i mogućnost aktivacije bona tako da ga skenirate mobitelom.

Pogledajte pregled najznačajnijih novosti.

Foto: Moj Vip 2.0/Screenshot

Već prvi ekran (lijevo) donosi pregled vaše potrošnje, koji se stalno osvježava, pa možete uvijek znati na čemu ste te nema neugodnih iznenađenja kad dođe račun. Uočite i glavni izbornik na dnu ekrana, koji je uvijek na tom mjestu i čije su stavke samorazumljive iz naziva. Pod jednako lako dostupnom stavkom Profil (desna slika) uvijek se možete podsjetiti koju tarifu koristite, koliko za nju plaćate te koliko minuta, megabajta i SMS-ova za to dobivate.

Foto: Moj Vip 2.0/Screenshot

Kao privatnom pretplatniku nudi vam se mogućnost da ga izvezete iz aplikacije u obliku PDF-a, što izvodite pritiskom na ikonicu u gornjem desnom kutu ekrana. Praktično rješenje ako imate kućnu (digitalnu) arhivu mjesečnih troškova. Na raspolaganju vam je i vizualna usporedba potrošnje kroz mjesece (desna slika), pa brzo možete otkriti trošite li više u ljetnoj ili zimskoj sezoni i tome prilagoditi izbor paketa i tarifa. Privatni korisnici imaju uvid u zadnjih šest računa, a korisnici na bonove pregled obnova računa u zadnja tri mjeseca.

Foto: Moj Vip 2.0/Screenshot

Mamama i tatama posebno će se svidjeti veoma praktična mogućnost da svojoj djeci koja puno troše podatkovni promet na društvenim mrežama i videoservisima nadoplate megabajte ili bon izravno sa svoga mobitela. Također, dijete tako neće imati izgovor da se ne javi roditeljima, primjerice, s izleta ili inozemstva, a oni će biti umireni i sretni što čuju da je sve u redu.

Jedna od značajnih novosti jest mogućnost kupnje bona kreditnim i debitnim karticama. Iz same aplikacije Moj Vip možete pristupiti webshopu i u njoj dobiti sve ono što imate na raspolaganju na istoimenoj web stranici za korisnike.

Foto: Moj Vip 2.0/Screenshot Putem aplikacije dobivat ćete i promotivne sezonske ponude. Primjerice, za dodatne gigabajte u ljetno vrijeme jer tad više koristimo usluge i aplikacije koje više troše podatkovni promet. U stavci Podrška imate sve moguće načine za traženje pomoći, sve brojeve službe za korisnike, poveznicu na Vip forum te uvid u najčešća pitanja i odgovore.

 

Message