Obavijesti

Novo uređeni Vitality Hotel Punta svoja vrata otvara!

Novo uređeni Vitality Hotel Punta svoja vrata otvara!
6

Početkom lipnja, prvim će gostima svoja vrata otvoriti novo uređeni Vitality Hotel Punta u čiju je obnovu uloženo preko 12 milijuna eura.

Početkom lipnja, prvim će gostima svoja vrata otvoriti novo uređeni Vitality Hotel Punta u čiju je obnovu uloženo preko 12 milijuna eura. Novi Hotel, poseban po atraktivnom položaju u oazi ljekovite, miomirisne prirode, osmišljen je kao idealno mjesto za opuštanje od stresa te revitaliziranje duha i tijela kroz sinergiju prirodne i gastronomske, wellness i sportske ponude.

Cjelovito življenje počinje na Lošinju

Sve užurbaniji način života u zagađenim gradskim sredinama uzrokuje pojavu najvećeg neprijatelja čovjekovog zdravlja – stres. Nepravilna prehrana, premalo kretanja, nezdrave navike ostavljaju sve veće posljedice na modernog čovjeka.

Svjesni ove problematike suvremenog načina življenja, osmislili smo mjesto gdje ljekovita priroda već preko 120 godina liječi i ozdravljuje, mjesto gdje se jednako tijekom vikenda ili dužeg odmora možeš opustiti, pročistiti, postići unutarnju ravnotežu, steći zdrave navike te započeti cjelovito življenje.

Vitality Hotel Punta, koji je smješten u Velom Lošinju, mjesto je gdje ćeš upoznati samoga sebe. Početkom lipnja, novo uređeni hotel otvorit će svoja vrata prvim gostima, a u obnovu, dokategorizaciju i repozicioniranje uloženo je preko 12 milijuna eura. Novi Hotel, poseban po svom atraktivnom položaju u oazi ljekovite, miomirisne prirode, osmišljen je kao idealno mjesto za opuštanje od stresa te revitaliziranje duha i tijela kroz sinergiju jedinstvene prirodne i gastronomske, wellness i sportske ponude.

Miris borove šume i mora

Hotel raspolaže s 219 prostranih, moderno opremljenih, udobnih soba i 16 apartmana s pogledom na jedinstveno prostranstvo Kvarnera, dalmatinskih otoka i velebitskog lanca ili bogatu, stoljetnu borovu šumu. Gosta dočekuje košara svježeg voća na dolasku, izbor prirodne kozmetike bez konzervansa, sintetskih mirisa i parabena, torba s ručnicima za plažu, Wi-Fi, bogati mini-bar te poklon pri odlasku.

Od posebno osmišljenih sadržaja, Vitality Zona će ti nuditi paletu aktivnosti namijenjenih uživanju i postizanju osobnog zadovoljstva kroz relaksaciju duha i tijela.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak