Obavijesti

Okus vrijedan divljenja: Užitak koji nitko ne želi propustiti

Okus vrijedan divljenja: Užitak koji nitko ne želi propustiti
1

Priznajte, koliko puta ste – dokopavši se čitave tube Zvijezda majoneze – poželjeli slistiti je „u dahu“, u kombinaciji samo sa štrucom svježeg, toplog kruha? Koliko ste puta to i učinili?

Priznajte, koliko puta ste – dokopavši se čitave tube Zvijezda majoneze – poželjeli slistiti je „u dahu“, u kombinaciji samo sa štrucom svježeg, toplog kruha? Koliko ste puta to uistinu i učinili?

Poriv za takvim „grešnim“ zadovoljstvom sasvim je legitiman, kad je riječ o vrhunskoj majonezi poput Zvijezdine, koja se proizvodi dulje od 55 godina, a danas je dostupna u jedanaest varijacija - od klasične Delikates majoneze, preko varijanti osobito pogodnih za umake i salate poput Lagane majoneze s jogurtom i majoneze Limun limeta, do Junior majoneze koja će zasigurno oduševiti najmlađe. No, odgodimo takvu „akciju“ za trenutak kada ponestane mesa s roštilja i promozgajmo -  koje bi se od majoneza iz bogate i raznovrsne Zvijezdine ponude najbolje „sljubile“ sa svime što roštiljanje čini doživljajem u kojem toliko uživamo: vedrim i toplim danom, dobrim i raspoloženim društvom, gajbom piva i onim bez čega nema ni „r“ od roštilja – sočnim i mirisnim delicijama s dobro zagrijane rešetke?

Izbor nije lak, no pada ponajprije na – majoneze dvije. Ljubiteljima pikantnijeg okusa na raspolaganju je Zvijezdina Čili majoneza, delikates majoneza obogaćena okusom čili paprike, koja predstavlja izvrsan prilog upravo uz osnovu svakog roštilja – meso. Poklonici nešto tradicionalnijeg, no svejedno aromatičnog okusa zasigurno će odabrati Majonezu sa češnjakom, koja je osim uz meso i povrće sa žara idealan dodatak i salatama – popratnom, no itekako dobrodošlom dijelu roštiljskog doživljaja.

Poslušajte naš stručan i topao savjet i ponesite na roštiljanje obje preporučene Zvijezdine uzdanice, kao i dodatnu štrucu kruha. Jer, kao što poznato, meso s roštilja „plane“ i brže no što se nadamo. No, ukoliko su pri ruci Zvijezda majoneze – tada užitak ne prestaje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"