Obavijesti

Darujemo 15% popusta na autoplin za najbrže čitatelje!

Darujemo 15% popusta na autoplin za najbrže čitatelje!
1

Opel, Petrol i 24sata daruju najbržih 1.500 čitatelja s 15% popusta na jedno punjenje LPG spremnika, neovisno o marki automobila! Saznaj kako do popusta!

VELIKA AKCIJA!

U velikoj akciji Opela, Petrola i 24sata najbržih 1.500 čitatelja 24sata koji posjeduju osobno vozilo na autoplin (LPG), neovisno o marki automobila, mogu ostvariti čak 15% popusta na jedno punjenje.

KAKO DO POPUSTA U SAMO NEKOLIKO KORAKA?

Sve što je potrebno napraviti jest posjetiti web stranicu www.LPGakcija.com te ispuniti kratki formular s podacima. 

1. Od 20. do 30.11. posjetite web stranicu www.LPGakcija.com
2. Ispunite formular s podacima
3. Nakon ispunjavanja podataka na stranici pronaći ćete vaš jedinstveni kod za popust
4. Isprintajte kod
5. Prilikom punjenja spremnika plina (maksimalno 60 litara) na bilo kojoj Petrolovoj LPG postaji, pokažite djelatniku vaš kod te će vam biti odobren popust od 15%
6. Petrol i Opel časte i s besplatnom kavom – ne zaboravite se osvježiti
7. Kod za popust možete iskoristiti do 15. siječnja 2015. 

Za sve one koji nisu u mogućnosti ispuniti formular na www.LPGakcija.com isto mogu učiniti u najbližem Opelovom salonu gdje će im u tome pomoći osoblje salona. Informacije o najbližem Opelovom salonu možete dobiti na besplatnom Opelovom telefonu 0800 85 82.

AKCIJA TRAJE DO 30.11.

Akcija traje od 20.11. do 30.11.2014., a pravo na popust ostvarit će samo najbržih 1.500 čitatelja – zato požurite! Oni koji ostvare pravo na popust, moći će ga iskoristiti do 15. siječnja 2015.

Napominjemo kako u ovoj akciji mogu sudjelovati vlasnici i vozači svih osobnih automobila na autoplin (LPG), neovisno o marki vozila, a uz popust na LPG, Petrol će svima koji iskoriste popust, pokloniti kavu za put.

ZAŠTO SE ISPLATI VOŽNJA NA AUTOPLIN?

U trenutačnoj gospodarskoj situaciji ključne prednosti vozila i vožnje na autoplin su sigurno one ekonomske. Cijena plina je dvostruko manja od cijene benzina, te se, čak i uz troškove plinske instalacije, plin vrlo brzo isplati zahvaljujući vrlo niskim troškovima doplate. Čak od 0 kn za Astru karavan do 2.500 kuna za Astru s 5 vrata, u odnosu na isti benzinski motor.

Opel također nudi i tvorničku ugradnju auto plina za većinu svojih modela. Tvornička ugradnja auto plina idealan je način nabavke vozila na plin jer je takva instalacija ukupno najjeftinija te, možda i ključno, najsigurnija – uz idealnu integraciju u vozilo koriste se izdržljiviji ventili i ležišta ventila, a Opel nudi i puno tvorničko jamstvo dostupno u cijeloj mreži distributera. Također, kao i za sve ostale Opelove automobile, i za automobile na plin vrijedi Opel Flexcare, paket usluga za bezbrižnu vožnju: četverogodišnje  jamstvo te četiri godine mogućnosti besplatnog korištenja usluge Opel pomoć na cesti. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"