Obavijesti

Osvojite nezaboravnu večer uz Pink Studio u Centru Kaptol!

Osvojite nezaboravnu večer uz Pink Studio u Centru Kaptol!
4

Uživajte u Dugom toplom ljetu i osvojite poseban tretman za VIP stol na terasi Centra Kaptol – s po četiri pića i dvije pizze Franky's Pizza Bara po vlastitu izboru!

Uživajte u Dugom toplom ljetu! Skupni je to naziv za nagradnu igru, ciklus koncerata i niz drugih akcija koje ovo ljeto posjetitelje očekuju u Centru Kaptol.

Ljetna sniženja penju se k svojem vrhuncu, pa se odjeća, obuća, modni dodaci i predmeti za uređenje doma vrhunskih svjetskih brendova mogu naći u pola cijene.

Idealan je trenutak za kupnju vječne Lancelove torbe. Naime, torbe koje su diljem svijeta sinonim za francuski chic, sada se rasprodaju po cijenama sniženima do 50 %. U Marks & Spenceru na sniženju od 50 % dobar je dio ljetne kolekcije. U IKKS-u, sjajnom francuskom brendu čija je odjeća za djecu i žene prepoznatljiva po neodoljivom bo-bo stilu, sniženje doseže i 60 %.

Odjeća modnih marki iz grupacije Max Mare među kojima su Weekend Max Mara, Marella i Max & Co., trenutačno je na sniženju od 30 %. Isti je popust u Oceanu, Tommyju Hilfigeru i The Core Kidsu.

I Sia privlači atraktivnim sniženjem od 20 do 40 %. Dio predmeta za uređenje doma slavnih proizvođača snižen je i u Home Sweet Homeu.

Dobra informacija iz Centra Kaptol stiže i vozačima. Parkiranje u garaži sada stoji samo 4 kune po satu.

Svi koji na bilo kojem prodajnom mjestu u Centru Kaptol potroše više od 150 kuna, mogu se uključiti u nagradnu igru. Nagrade su putovanja u London, na Azurnu obalu i u Rogašku Slatinu.

Na terasi se četvrtkom od 20.30 sati održava ciklus koncerata.

Ovaj četvrtak na pozornicu stupa Pink Studio, sjajan mladi bend čija je pjevačica Ivana Kardum u Centru Kaptol k' doma.

Živi u blizini, pa joj je Centar Kaptol omiljeno odredište za šoping, ispijanje kavica  i uživanje u kinu s prijateljicama.

Naša najbrža dva čitatelja (i njihovo društvo) Centar Kaptol nagrađuje posebnim tretmanom za VIP stolovima na terasi Centra Kaptol – s po četiri pića i dvije pizze Franky's Pizza Bara po vlastitu izboru!

Prijavite se na naš nagradni natječaj! Natječaj traje do utorka, 9. srpnja do 11h, a svaki sudionik se može prijaviti samo jednom koristeći jednu mail adresu. Sretni dobitnici bit će kontaktirani mailom, sutra 9. srpnja, nakon 11h.

Kako bi i ostali posjetitelji maksimalno uživali u svirci pod vedrim nebom, na terasi ih očekuju posebno organizirani stolci i stolovi. Tu je i prekrasno uređenje u talijanskom stilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao