Obavijesti

Komentari 1

Osvojite ulaznice za Massimov koncert na samo Valentinovo!

Osvojite ulaznice za Massimov koncert na samo Valentinovo!
5

Od srijede do četvrtka ujutro trajat će nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata.hr! Poklanjamo Massimove CD-e i ulaznice za koncert u Tvornici!

Poznati hrvatski glazbenik Massimo ove je godine svoje obožavatelje odlučio nagraditi velikim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture i to 14. veljače, na samo Valentinovo. Koncert je u vrlo kratkom roku rasprodan, stoga je zbog iznimnog interesa otvoren još jedan koncertni datum: drugi nastup održat će se dan kasnije, 15. veljače. Tako ćete i dan nakon Valentinova dobiti priliku za uživanje u bezvremenskim Massimovim hitovima, pjesmama s novog albuma "Dodirni me slučajno“ i evergreenima na Massimov način. 

Nagradna igra na 24sata.hr

24sata.hr za vas je sačuvao nekoliko ulaznica za prvi koncert! Sudjelujte u našoj nagradnoj igri od srijede, 8. veljače, u 11 sati do četvrtka, 9. veljače u 11 sati jer možete osvojiti 3 x 2 ulazncie za koncert, kao i pet primjeraka Massimovog CD-a "Dodirni me slučajno". Sudjelovanje je jednostavno - sve što trebate je ispuniti obrazac za prijavu i pričekati objavu imena dobitnika koje biramo slučajnim odabirom putem računala. 

Tri godine od hvaljenog studijskog albuma "Sunce se ponovo rađa" te godinu dana od live albuma "Massimo sings Sinatra", Massimo se predstavlja po mišljenju mnogih dosad najzrelijim albumom (u tri desetljeća dugoj karijeri) i puno drskijim zvukom. Ovim koncertom Massimo prvi put uživo zagrebačkoj publici predstavlja novi studijski album "Dodirni me slučajno", u izdanju Aquarius Recordsa. S njega je već lansiran hit "Iz jednog pogleda", sa spotom koji 'prijeti' postati najgledanijim Massimovim video uratkom. Na odličnom putu da postane hit je i aktualni singl "Dodirni me slučajno". 
Osim spomenutih pjesama, Massimo će u Tvornici u društvu odličnih glazbenika - svog pratećeg benda koji čine Dalibor Pipo Matošević, Marko Matošević, Aleksandar Sale Ismailovski, Boris Popov, Goran Delač i Marko First - izvesti i mnoge druge pjesme s novog albuma kao što su "Krug u žitu", "Tišina", "Prospi riječi", "Dijete u meni", "Što bi mi bez nas"... 

Ulaznica za 15. veljače još ima

Ako niste na vrijeme osigurali ulaznice za koncert povodom Valentinova, još nije kasno da sebe ili Vama drage osobe razveselite ulaznicama za koncert 15. veljače. Ulaznica u pretprodaji stoji 125 kn, a na dan koncerta 150 kn. 

Gdje nabaviti ulaznice?
Online kupnja na Cedeteriji
Aquarius Music Shop, Varšavska 13

Aquarius Music Shop, Maksimirska 16

Aquarius Music Shop, Vlaška 44

Tvornica Kulture, Šubićeva 2

Zona Tvornice (prolaz Neboder) Ilica 1a

Daily News Tobacco Shop, Hoto centar Cvjetni

Churchill Cigar Shop, City Center ONE

Churchill Cigar Shop, Avenue Mall

Churchill Cigar Shop, Arena Centar

Pratite nas i dalje na 24sata.hr jer za sve Massimove fanove imamo još jedno iznenađenje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.