Obavijesti

Osvojite večer uz Borna Šercar's Jazzianu Croaticu!

Osvojite večer uz Borna Šercar's Jazzianu Croaticu!
1

Poseban tretman za VIP stolovima očekuje naša dva najbrža čitatelja! Njih i njihovo društvo Centar Kaptol časti s po četiri pića i dvije pizze Franky's Pizza Bara!

Posljednji u ciklusu ljetnih koncerata koji se četvrtkom održavaju na terasi Centra Kaptol, bit će prava poslastica za ljubitelje jazza.

Koncert će s početkom u 20.30 sati održati Borna Šercar's Jazziana Croatica.

Posjetitelji mogu očekivati vrhunski glazbeni doživljaj i događaj. Naime, nastupit ću sa svojim sastavom Borna Šercar's Jazziana Croatica  s kojim sam snimio dva cd-a. Oba su nagrađena Porinima. Općenito kritika, a i publika, što je važnije, jako dobro prihvaća naše koncerte i to pogotovo ona publika koja apriori odbacuje bilo što što je povezano s jazzom. To smatram uspjehom. Nedavno smo održali vrlo uspješne nastupe u Budimpešti, Trstu, Osijeku, Poreču…, a u listopadu nas očekuje gostovanje u Los Angelesu na Festivalu europskog jazza na UCLA”, najavio je Borna Šercar.

Ulaz na koncert Borna Šercar's Jazziane Croatice na terasi Centra Kaptol je slobodan, a poseban tretman za VIP stolovima očekuje naša dva najbrža čitatelja.

Njih i njihovo društvo Centar Kaptol časti s po četiri pića i dvije pizze Franky's Pizza Bara!

PRIJAVA

U Centru Kaptol u tijeku je i nagradna igra Dugo toplo ljeto. U njoj mogu sudjelovati svi koji na nekom prodajnom mjestu u Centru Kaptol do 4. kolovoza potroše više od 150 kuna. Nagrade su putovanja u London, na Azurnu obalu i u Rogašku Slatinu.

A obaviti šoping veći od 150 kuna trenutačno nije teško. U tijeku su velika ljetna sniženja. Primjerice, u Weekend Max Mari i Marelli sniženja dosežu 50 %.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću