Obavijesti

Otkrijte kako danas biti uspješan ugostitelj?

Otkrijte kako danas biti uspješan ugostitelj?
1

Prema najnovijim istraživanjima, svaki peti Hrvat posjeduje pametni telefon putem kojeg organizira svoj život, komunicira s prijateljima, obavlja poslove…

Prema najnovijim istraživanjima, svaki peti Hrvat posjeduje pametni telefon putem kojeg organizira svoj život, komunicira s prijateljima, obavlja poslove… a besplatno surfanje svakako je nešto što će ih privući u lokal. Već sada je Hrvatska umrežena HotSpot lokacijama putem kojih gosti pojedinih lokala imaju mogućnost besplatno surfati kolikogod žele. Najveći telekom operator, Hrvatski Telekom u posljednjih nekoliko mjeseci instalirao je preko 1000 takvih HotSpot lokacija diljem zemlje.

„Usluga HotSpot Hrvatskog Telekoma ugostiteljima omogućuje da svojim gostima ponude besplatan pristup internetu dok se nalaze u njihovom kafiću ili restoranu. Osim pogodnosti za goste, aktivacijom usluge kafići postaju dio HT HotSpot mreže što za njih predstavlja dodatni oblik promocije na WEB-u i drugim elektroničkim medijima.Ugostitelji su prepoznali prednosti HotSpot-a i u posljednjih nekoliko mjeseci dobivamo iznimno puno zahtjeva za instalacijom, što nas je ugodno iznenadilo“, kaže Ivan Kuhar, rukovoditelj RJ za razvoj usluga za poslovne korisnike.

Prijenosi utakmica uz vrhunsku sliku

Branimir Rajič, voditelj  lokala Roko u Zagrebu, kaže kako pored besplatnog interneta gosti danas posebno vole gledati utakmice u društvu. 

„Atmosfera je u takvim slučajevima uvijek posebna, pogotovo kada igra naša reprezentacija, no ni ostale „velike“ utakmice nisu iznimka. U našem lokalu osigurali smo sva najbolja sportska događanja putem MAXtv usluge koja ekskluzivno nudi veliki broj stranih i domaćih nogometnih sadržaja. Većina tih utakmica prikazuje se u visokoj HD rezoluciji s vrhunskom kvalitetom slike što je poseban doživljaj.“ 

HT ugostiteljima nudi MAXtv i HotSpot paket 

Hrvatski Telekom preporučuje ugostiteljima dvije atraktivne usluge iz svog portfolija i to MAXtv i HotSpot kako bi s njima povećali svoju konkurentnost odnosno, vrijednost svog ugostiteljski objekta.

Uz najveći izbor kanala, preko  100, samo na MAXtv-u moguće je gledati dodatne utakmice i sadržaje vezane uz  Ligu prvaka, Euro-ligu, utakmice Hrvatske nogometne lige, utakmice Lige petice: englesku, talijansku, španjolsku, francusku i njemačku ligu, Olimpijske igre kao i pregršt zabavnih sadržaja. Većina sadržaja dostupna je u HD rezoluciji koja sliku čini oštrijom, manje mutnom i u cjelini bližoj stvarnosti. 

Više informacija o uslugama saznajte na broju 0800 9100 ili posjetite www.t-com.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao