Obavijesti

Otkrivamo kako odabrati božićni dar koji će se pamtiti zauvijek

Otkrivamo kako odabrati božićni dar koji će se pamtiti zauvijek
4

Vrijeme blagdana uvijek je posebno – raskošno uređene ulice, božićne pjesme i napjevi, druženje u krugu obitelji i prijatelja, sve je to dio jedinstvene atmosfere koja nam podiže raspoloženje. Naravno, tu su i darovi!

 A postoji li išta ljepše od pogleda voljene osobe koji nam kaže da smo ga obradovali pomno odabranim poklonom? I ne bismo li željeli da se taj trenutak pamti zauvijek?


Ovog Božića, uz posebnu darovnu ponudu tvrtke Auro Domus, izaberite zlato, jer to je dar koji traje vječno, zauvijek se pamti i nikada ne gubi vrijednost.


- Nakon što smo početkom godine u ponudu uveli posebne darovne kartice s listićima čistog zlata, koje su bile vrlo traženi darovi za krizme, krštenja, vjenčanja, rođenja djeteta i ostale obiteljske svečanosti, odlučili smo tim jedinstvenim proizvodima dodati i "blagdansko ruho", stoga s ponosom možemo predstaviti kartice s božićnim motivima kao dio naše trenutačne ponude darovnih kartica, kazao je direktor marketinga Auro Domusa Davor Žic, dodavši da cijene darovnih kartica ovise o masi zlatnih listića koje sadrže, a kreću već od 200 kuna.


Uz zlatne kartice kao novitet u ponudi, u više od 160 poslovnica Auro Domusa, prisutnih u svim dijelovima Hrvatske, dostupni su i zlatni dukati, zlatne pločice i poluge te zlatnici, koji su traženi kao dar, ali i kao mudro ulaganje s visokim prinosom. Svi proizvodi i cijene dostupni su na službenim stranicama tvrtke [vezati na link: http://www.aurodomus.hr/index.php/proizvodi/zlato].


- Za naše klijente pripremili smo ekskluzivne dizajnerske ambalaže i certifikate naših proizvoda kojima jamčimo čistoću i masu zlata, i tako spojili tisućljetnu tradiciju darivanja zlata koja je prisutna još od najranijih dana – čak je i Isus dobio zlato na dar za rođenje – s jedinstvenim i suvremenim dizajnom, kazao je Žic, naglasivši kako je još jedna novost u ponudi Auro Domusa nakit koji se može kupiti u svim prodajnim prostorima tvrtke, i to po pristupačnim cijenama [vezati na link: [http://www.aurodomus.hr/index.php/proizvodi/ponuda-nakit].


Više informacija doznajte na besplatnom info telefonu 0800 510 510 ili posjetite web-stranice Auro Domusa na http://www.aurodomus.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću