Obavijesti

Otvoren novi dućan Bike Box u Zagrebu! Pročitajte više

Otvoren novi dućan Bike Box u Zagrebu! Pročitajte više
4

Osim vrhunskih proizvoda, u Bike boxu možete servisirati svoj bicikl jer redovito servisiranje bicikla produžuje vijek trajanja istog. Popusti na neke modele i do 45%!


Svi ljubitelji biciklizma, rekreacije i sporta doći će na svoje jer je  grad Zagreb bogatiji za jedan vrhunski biciklistički dućan Bike Box. Bike Box koji se nalazi na Trešnjevci, na adresi Krapinska ulica 8, očarat će Vas svojim drugačijim izgledom i ljubaznošću zaposlenika koji s nestrpljenjem čekaju na Vaš posjet. Bilo da ste s autom, tramvajem ili pak pješice, naći ćete nas lako, jer smo u neposrednoj blizini Trešnjevačkog placa. Bike Box ima u svojoj ponudi vrhunske bicikle Felt , Gepida, Rog bike i Pasarela te opremu za bicikle Shimano, Kenda, Dartmoor i Point.

Osim vrhunskih proizvoda, u Bike boxu možete servisirati svoj bicikl jer redovito servisiranje bicikla produžuje vijek trajanja istog. Posebno iznenađenje imamo za studente kojima smo pripremili razne pogodnosti koje će imati prilikom kupovine bicikla. Zato, dobro se koncentrirajte i pažljivo čitajte; svi studenti u Bike Boxu imaju popust prilikom kupovine bicikla (obvezno predočenje indexa) i to u iznosu od 10% (kartično plaćanje) i 15% (na gotovinsko plaćanje).  

Osim popusta za studente, trenutno je u Bike Boxu SUPER HOT akcija na prošlogodišnje modele Felt bicikala i to do 45% (akcija traje do 30.06)! Koji modeli su na akciji pogledajte OVDJE.

K'o kaže da moraš imati vlastiti auto ili se pak gurati u zadnjem milimetru tramvaja, kad k'o čovjek možeš na biciklu do fakulteta/grada/tržnice. No, nije to sve tokom cijele godine imati ćemo super cijene, još bolje akcije i najbolje promocije u gradu! U Bike Boxu svatko će  se osjećati drugačije, bolje, opuštenije, jer radimo srcem i osluškujemo sve Vaše želje te ih sa zadovoljstvom ostvarujemo.

Čekamo Vas u Bike Boxu, Krapinska 8, Zagreb!

01/5621 371, 091/1233 630

www.matis.com.hr

bike.box4@matis.com.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici