Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Ljubav u doba recesije - izaberite originalni dar!

Ljubav u doba recesije - izaberite originalni dar!
1

Bez obzira što mislili o Valentinovu, neosporna je činjenica da većina daruje voljene. Donosimo pregled darova od klasičnih do originalnih.

VIDEO

Mislite da je Valentinovo potrošačka izmišljotina ili jedva čekate da darujete ruže i bombonijere? Kakav god stav zauzeli, uvjereni smo da će te u pregledu koji vam donosimo pronaći nešto čime ćete razveseliti dragu osobu.

Ljubav ide kroz želudac

Bez obzira na istinitost ove tvrdnje, hrana je najukusniji poklon i s njim rijetko možete pogriješiti. Brojni se odlučuju na odlazak u restorane, ako vam dubina džepa to ne dozvoljava, nudimo vam povoljnu opciju koja će vas ugrijati. Za samo 20 kn počastite dragu osobu s kuhanim vinom i medenjacima, ponudu možete kupiti na Kolektivi. Uživate li u kuhanju i pouzdate se da ljubav ide kroz želudac, donosimo vam jednostavne čokoladne deserte. Umjesto kupovine gotovih čokoladnih truffli, domaće napravite za samo 60 minuta.  S obzirom da se najčešće poklanjaju razni pokloni u obliku srca, predlažemo vam da napravite ukusan čokoladni desert u obliku srca za svega 30-ak kuna, čiji recept možete pronaći na portalu Zdrava krava.  

Ruže,fotografije,pjesme - klasika ili klišej?

Najčešći poklon Valentinova je svakako ruža. Ako volite klasiku i jednostavnost, cvijet kao poklon je pravi odabir za vas. Ususret Valentinovu, vjerojatno ćete za ružu izdvojiti više kuna nego inače jer se radi o najtraženijem proizvodu sljedećih dana pa svi prodavači gledaju kako zaraditi što više. Na Kolektivi za 119 kn možete odabrati buket ruža uz besplatnu dostavu. Ako vam same ruže izgledaju nemaštovito, za istu cijenu možete kupiti ruže i crvene lisice, također uz besplatnu dostavu. Nerijetki se odlučuju na poklanjanje zajedničkih fotografija. Razvijanje fotografije ne košta više od 10-ak kuna, čemu ako se pridoda kupnja okvira dobijete poklon za samo 30-ak kuna, a ipak je osobnije od kupovine cvijeća plus što imate više prostora za pustit mašti na volju. Za 99 kn možete odabrati puzzle s vašim fotografijama uz odabir motiva koji vam odgovara ovisno o prigodi. Primjerice, na Bigsale portalu možete kupiti CD s domaćim ljubavnim pjesmama za samo 35 kn, ili jednostavno snimiti CD s vlastitim izborom pjesama. 

Originalni pokloni

Ako niste pobornik romantike, već razmišljate o bojkotu Valentinova ili o kupovini nečeg sasvim drugačijeg. U trgovini 'Hoću to' ćete pronaći nesvakidašnje poklone. Odnedavno ih možete pronaći na adresi u samom centru Zagreba gdje ćete pronaći predmete poput olovke iz pakla, wc papir s činjenicama koje nismo znali, kacigu za pivo, muzički jastuk i mnogo drugih predmeta i igara. Ako tražite poklon za žensku osobu, imate budžet do 100 kuna i vaša draga ima smisla za vaš humor. Predlažemo kupovinu šalice s prstenom. Naime, radi se o kutiji s prstenom koji u stvari nudi iznenađenje u obliku porculanske šalice. U prijevodu, upravo kad vaša draga pomisli da se radi o prstenu, a svi znamo što to znači-ukaže se šalica. Više možete pogledati ovdje. Jedan od korisnih poklona za oba spola koji provode dosta vremena uz kompjuter i kavu, svakako je USB grijač za kavu ili neki drugi napitak. Radi se o grijalici za šalicu koja radi na kompjuter ili laptop. Uz uštedu struje ili plina, maštoviti i korisni poklon nikome nije na odmet. U duhu Valentinova, možete si priuštiti pečat za tost za 39 kn na kojem piše 'I love you'. Od brojne ponude, izdvojili smo još masažer za glavu za 49 kn i wc papir sa činjenicama koje nismo znali za 59 kn.

 "Postoje originalniji i jeftiniji načini da se pokaže ljubav"

Za mišljenje smo upitali kolumnisticu Budi IN-a Miju Dropuljić te nam je rekla: "Osobno ne slavim Valentinovo jer mislim da je to samo potrošački dan koji koristi ljubav kao povod za zaradu. Kroz brojne reklame nameće se potreba kupnje nekog poklona kako bi partner ili partnerica bili zadovoljni. Mislim da nam nije potreban jedan dan kako bi nas posjetio na to da trebamo slaviti ljubav. Ako se Valentinovo ipak želi proslaviti, postoje mnogo bolji, originalniji i jeftiniji načini da se pokaže ljubav. Romantična večera u dvoje u vlastitom stanu mnogo je intimnija nego odlazak u restorane gdje su oko vas samo parovi. Poklonite partneru masažu, gledanje njegovog ili njenog najdražeg filma ili jednostavno radite nešto u dvoje što volite. Ako već slavimo ljubav, onda to trebamo na pravi način. Materijalni pokloni tu nisu važni". 

U ovo doba recesije, potrudili smo se da vam predložimo jeftine, a maštovite ideje za poklone, a ako niste pronašli ništa za sebe uvijek vam ostaje zagrljaj koji košta svega nula kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu