Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Otkrijte deset proizvoda koja se isplati kupiti na sniženju

Otkrijte deset proizvoda koja se isplati kupiti na sniženju
1

Nakon što ste tijekom blagdana ispraznili svoje novčanike, trgovci vas u siječnju privlače niskim cijenama. Saznajte gdje vam se najviše isplati usmjeriti svoj novac.

VIDEO


Nakon što ste ispraznili svoje novčanike tijekom prosinca, tek vas u siječnju očekuju prava sniženja. Osim što ste trošili na poklone za vrijeme blagdana, trgovci mudro opet pozivaju na kupovinu mameći vas niskim cijenama kojima mnogi ne mogu odoljeti. U labirintu sniženja pravo je čudo uspjeti kupiti ono što nam zaista treba. Zbog prevelike ponude mnogih proizvoda po različitim cijenama, ponekad je teško izabrati ono što je doista najbolje i vrijedno vašeg novca. Kako se ne bi izgubili u naletu kupnje, odlučili smo istražiti koje je proizvode najbolje kupiti na sniženju.

1. Zimska odjeća

Sve zimske kolekcije u siječnju možete naći po znatno povoljnijim cijenama. Iako mnogi obavljaju tu kupnju u rujnu, prije početka zime, po punim cijenama, ipak vam je ovo prilika da kupite sve ono što ste naumili, a niste tada imali novca. Odjeća je potrošna roba i uvijek se isplati kupiti po sniženim cijenama i ne izdvajati previše novca jer ionako ćete za nekoliko mjeseci kupiti novi komad odjeće, barem što se žena tiče. Tako u Zari možete naći finije komada za muškarce, žene i djecu po povoljnim cijenama. Klasičniju žensku odjeću možete naći i u trgovinama X-nationa. Sniženje je od 40 do 70%. Popularni H&M također, nudi popust na odjeću gdje i mlađi i stariji mogu naći nešto za sebe. Za sve koji vole sportski stil, Kruna mode nudi popuste od 50% na zimske jakne. 

2. Fotoaparati

Fotoaparati su stavka koju kupujemo jednom u nekoliko godina. Upravo zbog njihove cijene mnogi čekaju sniženja kako bi kupili bolji model za isti novac što biste dali izvan sniženja. Možete pronaći jednostavne kompaktne fotoaparate do 40% nižim cijenama u Emmezeti te u trgovini Protis.

3. Namještaj

U kući ili stanu uvijek nešto želimo promijeniti ili jednostavno želimo novi namještaj koji će nam osvježiti i uljepšati prostor u kojemu živimo. Namještaj ne kupujemo svakog dana već ga kupujemo jednom i želimo da nam potraje nekoliko godina. Trgovina KARE Design vam nudi 20% popusta na sav dostupan asesoar. 

4. Bijela tehnika

Bijelu tehniku obično kupujemo kad nam se kućanski aparati pokvare i onda smo prisiljeni kupiti novo jer ipak ne možemo zamisliti život bez perilice rublja, hladnjaka i slično. Kada se dogodi kvar, to nam postane prioritet u kućnome budžetu i tražimo best buy za novac koji želimo uložiti. Sniženja su idealna kako bi nadomjestili ono što nam je prijeko potrebno. Bijela-tehnika.hr vam nudi širok spektar proizvoda koji će vam biti od koristi.

5. Dječja oprema

Dječja oprema je stavka na koju zasigurno odlazi veći dio kućnog budžeta. S obzirom na to da djeca rastu te što u početku svaka tri mjeseca morate kupovati novu odjeću, rasprodaje su idealne da djetetu kupite odjeću unaprijed koju će nositi i tek za godinu dana. Osim toga tu su i dječja kolica, autosjedalice, stolovi za presvlačenje i slično koji nisu povoljno. Možete pronaći veliki asortiman u Tintiliniću ili Istra Web shopu. 

6. Parfemi

Parfemi su neizostavan dio većine kozmetičkih nesesera i muškaraca i žena. S obzirom na to da je većini teško izdvojiti nekoliko stotina kuna za parfeme, sniženja u drogerijama poput Douglasa idealna su prilika za kupnju istoga. Više o izboru parfema možćete saznati i na našem partnerskom portalu Budi.in.

7. LCD televizor 

U digitalnom okruženju, LCD televizor je postao želja mnogih kućanstava. Međutim, cijena je ono što većinu ljudi odbija jer bi možda htjeli kupiti nešto potrebnije. Ako ste ustrajni u želju za kupnjom LCD-a onda iskoristite popuste na internetskoj stranici eKupi. Svakako prije provjerite koja vam je najidelanije udaljenost od televizora do mjesta s kojega televizor gledamo. Na stranici udruge Potrošač možete naći listu preporučenih udaljenosti, ovisno o veličini ekrana. 

8. Obuća

Kada govorimo o obući, poznato je da ženama nikada dovoljno cipela. Ovo je idealno vrijeme da obnovite obuću sebe i svoje djece. Popularne tenisice i cipele JOTS, braće Boljar, nude vam velika sniženja koja će vam se isplatiti, ponudu možete vidjeti i na njihovom web-shopu. Za djecu potražite ponudu ovdje.  Ako želite finije čizme ili cipele, posjetite Tamaris odnosno Ecco koji nude popust od 50% do 40%.

9. Sportska oprema

Ovo je stavka za koju mnogi teško izdvajaju novac osim ako se netko ozbiljno ne bavi sportom. Iskoristite sniženja kako bi barem ostvarili minimalne uštede. Intersport vam nudi popust do 50% na opremu, odjeću i obuću na posebno označenim artiklima. Lotto također nudi 50% sniženja na cjelokupan asortiman za gotovinu (a 40% za kartično plaćanje). Više o ovoj ponudi saznajte ovdje. 

10. Automobili 

Siječanj je vrijeme koje možete iskoristiti i za kupovinu automobila. S obzirom na to da je ovo velika investicija, razmislite koliko vam zaista treba i može li vaš mjesečni dohodak podnijeti veliki trošak. Na ovoj internetskoj stranici možete provjeriti automobile koji su trenutno na akciji. Razmislite dobro prije nego što se upustite u avanturu kupnje automobila za što vam treba i sve specifikacije kako ne be platili više nego što bi trebali.

Iako vas sniženja privlače s izloga svih trgovina, razmislite o tome što vam je najpotrebnije i u što vam se isplati uložiti novac. Pogotovo, ako vam na naplatu dolaze računi još od prosinca. Svakako izračunajte realnu uštedu te pokušajte odoljeti svim trikovima koje su trgovci za vas pripremili. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...
'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest