Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 0

Pravila nagradne igre u kojoj možete osvojiti odmor u Opatiji

Pravila nagradne igre u kojoj možete osvojiti odmor u Opatiji
1

Nova nagradna igra održava se u razdoblju 30. ožujka u 11:00 sati do 04. travnja 2012. godine u 14:59 sati, a možete osvojiti odmor za dvije osobe u Opatiji

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6H/1 donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE "Pametna kuna vas vodi na odmor u Opatiju"

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "Pametna kuna vas vodi na odmor u Opatiju" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, MB: 3224945, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe internet stranice www.24sata.hr/pametnakuna.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 30. ožujka u 11:00 sati do 04. travnja 2012. godine u 14:59 sati.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 30. ožujka 2012. na internet stranici www.24sata.hr/pametnakuna.

Članak 4.
Nagradna igra održava se na portalu www.24sata.hr/pametnakuna.
Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pronađu igru na www.24sata.hr/pametnakuna, točno odgovore na 3 postavljena pitanja odabirom između odgovora a, b ili c, te ostave svoje podatke kroz predloženi obrazac - ime, prezime, adresa, broj mobitela i e-mail.

Članak 5.
Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati neograničeni broj puta.

Članak 6.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.
Fond nagrada sastoji se od:

1 x Noćenje s doručkom za dvije osobe u hotelu Ambasador u Opatiji jedinična vrijednost s PDV-om 4.226,00 kn 

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 4.226,00 kn 
Nagrade nisu zamjenjive za novac. 

Članak 8.
Javno izvlačenje nagrada održat će se 04. travnja 2012. godine u 16:00 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnici nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, te o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik. 

Članak 9.
Imena dobitnika bit će objavljena u na internetskoj stranici www.24sata.hr/pametnakuna najviše 8 dana nakon javnog izvlačenja. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre. 

Članak 10.
24sata će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata digital će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija. 

Članak 11.
Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. 

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. 
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/pametnakuna.

Članak 15.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa. 

Članak 16.
U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu. 

Hrvoje Rendulić
Izvršni direktor za digitalne operacije
24sata d.o.o. 

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/219
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 28. ožujka 2012. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović
Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim