Obavijesti

Pametna kuna

Komentari 1

Povoljno uljepšajte svoj dom: deset stvari za 50 kuna

Povoljno uljepšajte svoj dom: deset stvari za 50 kuna
1

Proljetno uređenje doma i ne mora biti skupo kao što se čini. Male promjene mogu unijeti novu svježinu. Saznajte deset prijedloga za uređenje doma do 50 kuna

VIDEO

Nakon zimskog sivila, povratak proljeća i sunčanog vremena donijeli su nam dozu optimizma koja se manifestira kroz svaki aspekt našeg života. Jedan od njih je i dom odnosno doživljaj življenja. Da biste unijeli dašak proljeća i vratili pozitivno raspoloženje, možete malim preinakama uljepšati svoj dom. Male svote novce su vam dovoljne kako bi raznobojnim dekoracijama unijeli dašak prirode. Donosimo vam deset stvari za 50 kuna kojima možete uljepšati svoj dom. 

1. Ukrasna kutija - ako imate previše stvari koje ne znate gdje bi smjestili, a da vaš dom izgleda uredno, možete kupiti ukrasne kutije poput one boje lavande. Sve pospremite u njih i nered vam više neće stvarati probleme. (Living, 55 kuna)

2. Set za kupaonicu – navedena prostorija u mnogim kućanstvima ponekad je zapostavljena. Zašto ne bi iskoristili pastelni set i unijeli dašak zelenila? (Emmezeta, 39.96 kuna)

3. Zavjese – kupnjom novih zavjesa možete unijeti veće promjene u svoj dom. Nježno plavi tonovi idealni su za doživljaj ljetnih dana koji su ispred nas. (Kika, 49.95 kuna)

4. Cvijeće – ukrasno cvijeće idealno je za razbijanje monotonije u svakome kućanstvu. Jednostavnim održavanjem i minimalnim ulaganjem truda, neka i vaš dom procvjeta u proljetnome ruhu. (Kalia, 49.90 kuna)

5. Ukrasi u dekupaž tehnici – zdjelica ili doza za šećer u dekupaž tehnici prošaranim ružama odiše romantičnim stilom. Ako imate slične komade namještaja, svakako ih upotpunite i odgovarajućim detaljima. (Shopping centar, 24 kune)

6. Podmetači – šarenim podmetačima unesite boje  na najlakši način u vašu kuhinju ili blagovaonu. Osim što su povoljne, jako su i funkcionalne. Odaberite boju koja vam odgovara i neka priroda uđe na vaše stolove. (Zara Home, 49 kuna)

7. Svijećnjak – proljetne ljetne večeri na terasi možete začiniti romantikom uz svijeće. Bilo šarene, cvjetne ili jednobojne, neka vam budu jedan od detalja koji je povoljan, a vrlo efektan. (eKupi, 19.64 kune)

8. Koš za smeće – kupujući koševe obično ne obraćamo pažnju na njihov dizajn jer su obično skriveni unutar elemenata. Kada se radi o onima za kupaonu onda ih često nemamo gdje skriti, ali možete ih lako ukomponirati. (Brico Store, 49.99 kuna)

9. Set zdjelica s poklopcem – plastične posudice uvijek su zahvalne jer ih možemo pronaći u mnogo boja. Izabrali smo one narančaste kako bi vam svaki obrok bio šareniji i slađi. (Pevec, 35 kuna)

10. Okrugle košare – osim što su efektne zelene pletene košare, vrlo su korisne za mnoge stvari poput spremanja časopisa, novina, dječjih igračaka i slično. Vrlo su povoljne, a vrlo lako mogu ukrasiti svaki dom. (Emmezeta, 29.99 kuna

Često vladaju stereotipi kako su potrebne veće količine novca da bi uredili svoj dom. Ponekad to je zaista tako, ali malim promjenama možete osvježiti svoj životni prostor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode