Obavijesti

PIK Šunke jedinstvene su vladarice okusa i kvalitete!

PIK Šunke jedinstvene su vladarice okusa i kvalitete!
1

PIK šunke upravo su zbog svoje hranjivosti, neodoljivog okusa te širokog raspona asortimana odličan odabir za balansiran doručak, međuobrok ili laganu večeru.

Tijekom vrućih ljetnih dana razmišljamo o prehrani koja je lagana, osvježavajuća, hranjiva, ali i naravno brza i jednostavna za pripremu. 

Jeste li znali kako porcija od 85 do 100 g šunke zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima jer je vrijedan izvor animalnih proteina – esencijalnih aminokiselina, vitamina i minerala?

PIK šunke upravo su zbog svoje hranjivosti, neodoljivog okusa te širokog raspona asortimana – od blagih i nježnih šunki pa sve do onih dimljenih s naglašenom notom dima – odličan odabir za balansiran doručak, međuobrok ili laganu večeru.

Odaberite svoju omiljenu PIK šunku te se prepustite čarima kreativne kuhinje ili jednostavno uživajte u kraljici okusa na klasičan način uz krišku kruha – svaka kombinacija je posebna na drugačiji način!

FINA ŠUNKA
Neodoljiva aroma dima, nježna tekstura i samo najbolji sastojci koji se koriste pri izradi ove PIK šunke, pravi su razlog zašto je zovemo Fina. Najbolji je odabir za gurmane i ljubitelje aromatičnih šunki s naglašenim okusom i mirisom dima. Proizvodi se od svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što je čini vrhunskim premium proizvodom.

Neizostavan je sastojak delux sendviča, delikatesnih jela s tjesteninom, osvježavajućih salata, a javna je tajna kako se PIK šunka Fina voli sa svježim kravljim sirom. Jednako tako odlična je pržena na tavi ili pečena na gillu u kombinaciji s mesom i jelima od povrća.

PREMIER ŠUNKA
Premium kvaliteta Premier šunke čini ovaj proizvod vrhunskim užitkom za sve poznavaoce mesnih delicija rustikalnog okusa. Proizvodi se od svinjskog buta te se nakon kuhanja dimi prirodnim postupkom dimljenja, što joj daje specifičnu privlačnu aromu.  

Ukusne salate, bogati sendviči i tjestenine nezamislivi su bez dodatka Premier šunke, koja svakom jelu daje ono nešto neodoljivo i posebno. Jednako tako, odlična je pržena na tavi ili pečena na gillu u kombinaciji s mesom i jelima od povrća.

DELIKATES ŠUNKA
Premium komadna šunka čije samo ime Delikates već jasno govori kako je riječ o proizvodu vrhunske kvalitete i primamljivog okusa, prvi je odabir istinskih gurmana. Proizvodi se od svinjskog buta te se kuha u vlastitom soku i salamuri, što doprinosi njenom specifičnom prirodnom nježnom okusu. 

Odlično se kombinira uz osvježavajuće salate, različite sočne sendviče, tjestenine te obogaćuje svaki obrok svojom izazovnom aromom. Zbog nježnog okusa najbolje će se sljubiti sa svježim kravljim sirom i blagom kombinacijom začina, jer ipak je Delikates šunka glavna zvijezda svakog zalogaja. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Žena (42) izbola poznanika
STRAVA NA MEDVEŠČAKU

Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Žena (42) izbola poznanika

Liječnička pomoć muškarcu je pružena u Kliničkoj bolnici Merkur gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, javlja zagrebačka policija
Ovo su slike s mjesta nesreće, HGSS o padu aviona: Našli smo ga u šumi, okrenuo se naopačke
UZNEMIRUJUĆI PRIZORI

Ovo su slike s mjesta nesreće, HGSS o padu aviona: Našli smo ga u šumi, okrenuo se naopačke

Pad zrakoplova tipa Cessna 182 na području Općine Stupnik dogodio se danas, a prva dojava prema HGSS-u zaprimljena je u 16:13 sati. Fotografije u nastavku su uznemirujuće!