Obavijesti

PIP medena patrola koju želite sresti višestruko nagrađuje

PIP medena patrola koju želite sresti višestruko nagrađuje
52

"PIP – Medena patrola“ kruži Zagrebom od 27. svibnja do 7. lipnja i obilazi vaše najomiljenije kafiće. Posjetite kafiće u kojima traje akcija, naručite kavu s Coffeemedom.

„PIP - Medena patrola“ svakog radnog dana kruži Zagrebom od 27. svibnja do 7. lipnja i obilazi vaše omiljene kafiće! Posjetite kafiće u kojima traje akcija, naručite kavu s Coffeemedom.

Kafići u kojima se odvija akcija:
-     Maraschino bar,  Cvjetni trg
-    Supercaffe, Preobraženska 3, Cvjetni trg
-    G point bar, Trg Petra Preradovića 6, Cvjetni trg
-    Caffe bar Dante, Trg Francuske Republike 4
-    Caffe bar Akademija, Savska 81     
-    Caffe bar Sunce, Bundek
-    VIVA´S bar, Prečko, Slavenskog 1, Shopping centar Prečko
-    Jazz caffe Forum, Ninska 3, Sesvete
-    Caffe bar Blue Line, Hrgovići 93c
-    Café bar Gold, Štefanovečka 1-3, Donja Dubrava 

Navratite danas u poznate kafiće i naručite kavu s Coffeemed mednim sladilom, jer ako vas  susretne „PIP - Medena patrola“ dok uživate u kavi s Coffeemedom, osvojit ćete veliko pakiranje zdravog mednog sladila za kavu - Coffeemed!

Koga je ulovila "PIP Medena patrola" s Coffeemedom?

"PIP Medena patrola" prošlih je dana  posjetila Caffe Dante, Vivas Caffe, Blue line i Caffe Forum Sesvete te ulovila puno osoba kako uživaju u kavi s mednim sladilom Coffeemad. "PIP medena patrola"  patrolirala je i u kaficima u zagrebačkoj Dubravi. Posjetili smo caffe bar Gold i vidjeli da stanovnici Dubrave stvarno vole zdravo medno sladilo za kavu Coffeemed, pa je velik broj slatkih nagrada otisao je upravo u njihove ruke.

Coffeemed - medno sladilo za kavu, dar prirode i pčela iz PIPa posebno je odgovaralo i posjetiteljima caffe bara Sunce na Bundeku. Tko je sve uživao u sunčanom danu na terasi kafića na Bundeku, tko je osvojio nagrade? Pogledajte u fotogaleriji. Svi su osvojili darove PIP-a.

PIP Medena patrola kružila je centrom grada i posjetila G point bar, na Cvjetnom trgu. U G point baru s Coffeemedom uz kavu, zatekli smo mahom mlade dame i mlade mame koje paze na zdravu prehranu. Tko su sretne dobitnice PIP poklona iz G point bara pogledajte na fotografijama. 

PIP medenoj akciji pridružio se još jedan omiljeni zagrebački kafić - VIP internet café, na Trgu Petra Preradovića 5, odnosno popularnom Cvjetnom trgu. Ako sljedećih dana tražite odredište za kavu s prijateljima u centru grada, razmislite o "Cvjetnjaku" jer nekoliko kafića koje će posjetiti "PIP Medena patrola" sljedećih dana nalazi se tamo :)! 

Gdje je danas "PIP Medena patrola" i tko će dobiti medene nagrade? Posjetite kafiće koji sudjeluju u akciji! Jer PIP Medena patrola je patrola koju svi žele sresti.

Dodatne nagrade očekuju najuspješnije igrače web nagradne igre na 24sata.hr

U web nagradnoj igri, za najveći broj bodova, pobjednik osvaja wellness vikend za dvije osobe u Termama Ptuj. Vrijednost wellness aranžmana za dvije osobe iznosi 418 EUR, a dobitnik će u pratnji moći uživati u posebnom programu u stilu Starog Rima po nazivom „Maximus Primus“ za parove. Smještaj na bazi polupansiona uključuje dva noćenja u Grand Hotelu Primus u dvokrevetnoj suiti s velikom kadom, jedan doručak u sobi, jednu zajedničku „Amor“ kupku za dvije osobe sa aromatičnim uljem, voćem i pjenušcem u trajanju 60 minuta, te neograničeno korištenje hotelskih bazena, ulaz u hotelski svijet sauna (1x dnevno za 4sata), upotrebu bazena i sauna u Termalnom Parku.
Glavna nagrada je iskoristiva do 29. prosinca 2013.

Druga nagrada su proizvodi iz asortimana PIP u vrijednosti 300 kuna, treća nagrada proizvodi PIP vrijednosti 200 kuna. Četvrta nagrada za igrače web igre su PIP proizvodi u vrijednosti 100 kuna. Peta nagrada su proizvodi Coffemed od ukupno 750 grama. Nagrade za osvojeno 6. - 10. mjesto su proizvodi Coffeemed od ukupno 400 grama. 24sata će objavu dobitnika iz web igre spretnosti objaviti 08. lipnja 2013.

Ukoliko još niste, isprobajte Coffeemed - sladilo za kavu na bazi meda koje ne mijenja okus kave i sadrži 20% manje kalorija!

Kušajte Cofeemed, naručite kavu u navedenim kafićima i pripremite se za medene nagrade!

Dodatne informacije o kretanju „PIP – Medene patrole“ do 07. lipnja možete čuti na Radiju Kaj.

Web igru ODIGRAJ OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao