Obavijesti

Pješčane plaže, all inclusive hoteli...ma čista uživancija!

Pješčane plaže, all inclusive hoteli...ma čista uživancija!
7

Razmišljate kako iskoristiti slobodne dane u 8. mjesecu? Za vas smo pripremili egzotične i svjetske destinacije kojima jednostavno nikako nećete moći odoljeti.

TUNIS 

Bez obzira u koje vrijeme dođete u Tunis, prvo što ugledate biti će kristalno plavo more i kilometri pješčane obale Sredozemnog mora s mnoštvom udobnih hotela i uređenih plaža. Zvuči kao pravi raj, zar ne? No, ta uzbudljiva afrička zemlja nudi mnogo više, bez obzira da li volite surfati, igrati golf, razgledavati drevne znamenitosti ili ste željni avanture u Sahari. Zbog svojeg povoljnog prometnog položaja i blage klime, Tunis je kroz tisućljeća bio izložen utjecajima mnogih naroda, a svaka je kultura ostavila svoj trag. Poznata tuniška ljetovališta poput Hammameta, Soussa, Monastira i Djerbe pružaju  vam svu sigurnost i bogatu hotelsku ponudu koja će zadovoljiti sve apetite, a hoteli najčešće nude All Inclusive uslugu tako da ne morate razmišljati o hrani i piću, sve je već uključeno. Rezerviraje Vaše mjesto pod tuniškim suncem već danas i uživajte u Sunčanom odmoru

EGIPAT 

Svima nama je jako dobro poznat Egipat ... kolijevka drevne civilizacije. Osim fascinantnih piramida u Gizi, koje bi svaki čovjek trebao posijetiti za svog života, poznatijih hramova Karnak, Hatšepsut, Memnonovih kolosa i pregršt kulturne ostavštine, Egipat je i raj za ronioce. Crveno more je poznato po svojim spektakularnim lokacijama za ronjenje i bilo da ste početnici ili profesionalci nećete ostati ravnodušni prema bogatom podvodnom svijetu koji čeka samo Vas. Ako niste podvodni tip možete uživati u izletima poput safari s terencima gdje će vam porasti adrenalin a moći ćete uživati i u pješčanim prostranstvima do kuda oko seže.  Toplo preporučamo i odlazak na otok Giftun gdje vas čeka cijeli dan zabave i kupanja. Zvuči dobro zar ne? 

TURSKA 

... zemlja koju jednostavno morate obožavati . U Turskoj ćete naći prirodne ljepote koje oduzimaju dah, jedinstvene povijesne i arheološke znamenitosti, vrhunske hotele i već tradicionalno ljubazne domaćine. Preporučujemo mjesto Alanya koje je idealno za obitelji s djecom, kao i za parove, mlade i sve ostale željne dobre zabave. Zasigurno neće zafaliti dobre hrane pošto nam je svima dobro znana turska kuhinja, stoga svakako preporučamo odlazak u jedan od manjih restorančića u kojima je atmosfera nezaboravna. Ukratko, Tursku jednostavno morate posjetiti. 

SJEVERNI CIPAR 

Tajna Mediterana koja čeka da bude otkrivena...

Cipar ima veoma bogatu povijest, savršenu klimu i najtopliju dobrodošlicu na Mediteranu.

Cipar ima tu sreću da 300 dana u godini uživa u suncu, prozirno plavoj i nezagađenoj vodi, ljepoti netaknutih pejzaža i nepretrpanih plaža. Dodajte na ovo prijateljski raspoložene i gostoljubive stanovnike, fantastičnu i raznoliku kuhinju i imate savršen recept za zaista idiličan odmor. Bilo da ste ljubitelj prirode, arheolog, ljubitelj šetnje, vodenih sportova ili jednostavno uživate u suncu, ovaj otok  je savršeno mjesto za Vas. Duž sjeverne obale prostiru se Kirenijske planine, pune borovog drveća, koje se polako spuštaju u mirno Mediteransko more. Po legendi, ovaj otok je kao dokaz svoje ljubavi, Kleopatra poklonila Juliju Cezaru. Za sjeverni dio ovog otoka mnogi turistički stručnjaci kažu da je još uvijek najbolje čuvana tajna Mediterana , a na vama je da ju otkrijete. 


Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na mailto ili na broj 01 / 555 21 30. 

Sunčaniodmor.com

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.