Obavijesti

Pobjedite umor i podignite vitalnost bioenergetikom

Pobjedite umor i podignite vitalnost bioenergetikom
2

Zagrebačka bioenergetičarka Biserka Blašković koja se bavi iscjeljivanjem više od dvadesetpet godina govori o svojim iskustvima i savjetuje kako si popraviti, osnažiti životnu energiju i kvalitetu života

Biserka smatra da jak stres, neslaganje s nečim te žaljenje za prošlim potpomognuto emocijama stvara deformaciju bioenergeskog polja koja se tretmanom može popraviti jer djeluje na sve razine ljudskog bića, odnosno na fizičko, mentalno i emocionalno tijelo.

Tretmanom popravlja auru (spremište energije), zatim otvara i balansira čakre -energetske centre. Tretmani koriste kod umora, nesanice te kod mnogih psihosomatskih smetnji kao što su depresija, neuroza ili psihoza. Osim toga vrlo su djelotvorni kod problema s cirkulacijom te kod upalnih procesa. Često na terapije dolaze žene s povišenim papa testom, virusnim oboljenjima ili bolnim i neredovitim menstrualnim ciklusima. Vrlo je koristan kod djece kada je u pitanju loš imunitet, alergije - kožne ili dišnih putova,  kod noćnog mokrenja  te kod motoričkih smetnji.

Tretmani djeluju vrlo stimulativno što znači  podiže se tjelesna vitalnost, popravlja se imunitet te želja za životom, a isto tako potiče se poslovna kreativnost. Osobe koje dolaze na tretmane bioenergije se mijenjaju postaju pozitivnije tolerantnije  i strpljivije. Ravnotežu postignutu tretmanom većina uspijeva zadržati duže vrijeme, a sve  ovisi o tome koliko stresan  život vode, kako se hrane i da li okruženi osobama koje ih previše iscrpljuju.

Opis iscjeljenja:

Sanja J., 45-godišnja domaćica  iz Zagreba imala je  velike zdravstvene probleme: ciste na grudima, nesanica, probleme sa žući I bolove u kralježnici. Nakon pet tretmana napravila je ponovni ultrazvuk na grudima gdje je ustanovljeno da nema više cista. Svi ostali problemi su nakon 3 tjedna nestali.

Mirjana Šain, 50- godišnja  službenica iz Zagreba imala je dijagnozu sarkoidozu pluća. Već nakon prvih tretmana stanje se znatno popravilo, a kasnije je I pregledom ustanovljeno ozdravljenje.

Kako održati zdravlje

Najidealnija metoda za održavanje postignute ravnoteže nakon bioenergetskog tretmana je meditacija. Kroz meditaciju postajemo opušteniji, pozitivniji i svjesniji odnosno mijenjamo stav prema sebi i svojoj okolini. Sreća svake osobe ovisi o usklađenosti i povezanosti sa sredinom u kojoj žive, a ne strah od nje. Ako želimo biti sretni moramo  promijeniti svoje misli, a ne druge ljude. Možemo provesti ostatak života  tražeći sreću u vanjskom svijetu, ali ako um zadrži stari negativni obrazac  nikada je nećete naći, tragat ćete za blagom na kraju duge.

Redovitom meditacijom  uobičajeni životni usponi i padovi bit će zamijenjeni uzvišenim osjećajem zadovoljstva, briga i ljutnja nestaju, a osim toga povećava se elan i interes za životom. Kroz meditaciju spoznajemo da smo neophodan dio univerzuma te se povezujemo sa svime što postoji. 

Biserka savjetuje:

Bolest ne treba čekati već je treba preduhitriti. Svakodnevno bi bilo korisno zaroniti u sebe u svoje srce i pitat se da li smo sretni, a ako nismo gdje griješimo i što  trebamo promijeniti dok još nije kasno jer kad se bolest pojavi na fizičkoj razini znači da smo se dosta otuđili i odvojili od svoga tijela i izguli sklad i ravnotežu.

Biserka Blašković vlasnica je Alternativnog centra “Hareom”u Zagrebu, Garićgradskoj 14. 

Više informacija možete dobiti na br. 01 3094404 i 098 414 749

www. hareom.hr
www.facebook.com/AlternativniCentarHareom


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'
PROPUCAN SLOVAČKI PREMIJER

Novi slovački predsjednik stigao u posjet ranjenom Ficu: 'Samo smo kratko mogli razgovarati...'

Bolnicu Roosevelt u Banskoj Bistrici, u kojoj je smješten premijer Fico, čuvaju jake snage policije...

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!
DOŠLA POLICIJA

Opsada pred školom u Zagrebu: Učiteljica se zaključala s djecom u razred zbog 9-godišnjaka!

Taj dječak je skoro dvije godine vršio psihičko, fizičko i seksualno nasilje nad vršnjacima i izdvojili su ga. Sad su roditelji došli u školu i zahtijevali da se vrati na nastavu, a učiteljica se uplašila, kaže odvjetnica
Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje
PREVOZILI MIGRANTE

Četvero mrtvih kod Sinja, dijete se bori za život. Migranti bježali policiji. Otkrili su nove detalje

Četiri osobe su smrtno stradale na mjestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje liječničke pomoći.