Obavijesti

Komentari 0

Poklanjamo vam ulaznice za Oliverov koncert u Aquariusu!

Kao najbolja najava ljetne sezone, Oliver će u Aquariusu održati koncert za pamćenje, a mi vam poklanjamo njegove recentne albume i ulaznice za koncert

U klupskom izdanju, u sklopu 20. godišnjice Aqua Live programa, Oliver će kao ambasador predstojeće ljetne sezone 25. svibnja održati koncert u Aquariusu i priuštiti vam večer punu sentimenta. 

Bit će i novijih i starijih pjesama, čak s mog prvog CD-a tako da ću obuhvatiti cijelu karijeru, najavljuje Oliver

Kao i uvijek, opustit će vas i zabaviti brojnim nenadmašnim hitovima iz sjajne i 45 godina duge karijere  u kojoj je uvijek iznova pronalazio nove glazbene izazove. Recentni dokaz za to su albumi "Noć nek' tiho svira", snimljen sa svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom, te album "Samo da je tu". Možete očekivati red jubavi i sriće, red pisme i tako u krug ... ukratko večer za pamćenje!

Svi oni koji neće biti u mogućnosti doći u Aquarius i uživati u Oliverovoj svirci, koncert mogu uživo pratiti na 24sata.hr, 25. svibnja od 21 sat.

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Kao i uvijek kada su ovakve koncertne poslastice u pitanju, portal 24sata.hr vam priprema super nagrade. Sudjelovanje je jednostavno - ispunite nagradni OBRAZAC svojim podacima, odgovorite na sigurnosno pitanje i pričekajte objavu dobitnika.

Osvojiti možete:
10 x dvije ulaznice za Oliverov koncert u Aquariusu 25. svibnja
5 x Oliverov album "Samo da je tu"
5 x Oliverov album "Noć nek' tiho svira"

Uključite se i uživajte u glazbenoj priči satkanoj, s puno duše, od odličnih tekstova i melodija!

Sudjelovati možete do 21. svibnja u 11 sati nakon čega ćemo izvući dobitnike, kontaktirati ih i objaviti u podrubrici Nagradne igre. Sretno!

Detalje nagradne igre potražite ovdje, a novosti iz Oliverove karijere možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak