Obavijesti

News

Komentari 218

Bandić: Kad budem smio, reći ću zašto sam smijenio Švaljek

Bandić: Kad budem smio, reći ću  zašto sam smijenio Švaljek
1

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić o životu u Remetincu: Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje

VIDEO

Najteže mi pada što uočavam neke probleme u gradu, a ne smijem intervenirati, rekao je Milan Bandić u subotu obilazeći stanovnike u naselju Sveta Klara. Nada se, kazao je, najboljem kako bi nastavio obavljati posao za koji su mu građani dali povjerenje. 

Kada budem smio, reći ću zašto sam oduzeo povjerenje Sandri Švaljek te ima li novi šef Holdinga moju potporu - rekao je Bandić. Kaže da je on svakog dobrog suradnika držao kao kap vode na dlanu sve dok su mogli surađivati, jer mu za upravljanje Gradom i treba dobar kadar, piše Večernji list.

Družeći se pak s građanima, u društvu svojih odanih prijatelja, u rubnim naseljima Ježdovcu, Lučkom, Klari, Obrežu ili Dragonošcu, prisjećao se raznih anegdota, ali i zatvorskog života.

– Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje. Zaželio sam se sunca, šparoga, prirode, u Remetincu sam čitao i gledao televiziju – kazao je Bandić.

Što je još Bandić proživio, te što ga je zgranulo dok je bio u Remetincu pročitajte OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.