Obavijesti

News

Komentari 359

Čačić lagao: Čitatelj 24sata ga snimio kako telefonira u vožnji

Čačić lagao: Čitatelj 24sata ga snimio kako telefonira u vožnji
7

Stalno dobivamo dojave čitatelja da su ga vidjeli kako vozi. Sada imamo dokaz. Samo dva mjeseca nakon što je rekao da više neće voziti uhvaćen je u prekršaju

VIDEO

Pod stresom sam zadnjih mjeseci. Sreća u nesreći je da od sutra imam nekoliko službenih vozača do kasnih večernjih sati. Ja zaista više nisam u mogućnosti voziti, pa ni od parkirališta do parkirališta, rekao je Radimir Čačić 22. prosinca 2011. godine.

Bilo je to dan nakon lakše prometne nesreće koju je potpredsjednik Vlade imao u Zagrebu - tek jedne u nizu njegovih nesreća. Zbog te izjave najsretniji je vjerojatno bio premijer Milanović. Ali...

Samo dva mjeseca nakon te izjave ministar je uhvaćen u laži i prekršaju. Čitatelj 24sata snimio ga je kako telefonira u vožnji.

Vozio je i istodobno telefonirao. Kao da mu sve dosadašnje nesreće nisu bile dovoljne, čitatelj

- Bilo je to kod koncertne dvorane ‘Vatroslav Lisinski’. U Mercedesu pokraj našeg automobila sjedio je ministar. Vozio je i istodobno telefonirao. Kao da mu sve dosadašnje nesreće nisu bile dovoljne. Užasno me to uzrujalo - rekao nam je čitatelj i dodao kako je čekao da Čačiću završi suđenje za prometnu nesreću u mađarskom Kapošvaru pa da objavi slike.

- Prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva sklon je promjenama mišljenja. Čas bi otišao iz Vlade, čas ne bi. U politici ostaje ne zbog bahate osobnosti nego zbog kolega koji ga drže u državnom vrhu - opisala je ministra zagrebačka psihijatrica Suzana Kulović.

Tvrdi da se njegovo ponašanje ne može psihijatrijski objasniti.

- Ne postoji konkretan profil osobe poput njega, ali može se reći da je karakterno izuzetno bahat, bezobrazan, narcisoidan i pretjerano samouvjeren - rekla je psihijatrica i usporedila ministrovo ponašanje sa Sanaderovim.

Čačić je izrazito bahat, bezobrazan, narcisoidan i pretjerano samouvjeren, psihijatrica

- Izuzetno je energičan što i nije loša osobina. Narcisoidnost koja ga odlikuje odražava se u svih političara. Bez nje ne bi ni bili na pozicijama na kojima jesu - rekla je psihijatrica koja smatra da je Čačićev karakter zapravo “karakter lošeg političara”.

- Moćan je jer su svi oko njega nemoćni. Razlog zbog kojega je, unatoč mnogim incidentima, i dalje na visokoj poziciji su njegovi kolege. Nemaju etičkih kriterija i ne slušaju volju naroda - zaključila je Kulović.

U Vladi kao ni u Ministarstvu gospodarstva nisu nam odgovorili na upit o Čačićevu telefoniranju tijekom vožnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 359
VIDEO

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'
DOVELI EUROSONG U ZAGREB

Gdje su danas članovi Rive? 'Ja sam pobijedio na Euroviziji, ali danas vozim taksi i sretan sam'

Plus+ Na vrhuncu slave zadarsku grupu ugasio je rat. I svatko je otišao svojim putem. Emilija Kokić (55) jedina je ostala na estradi, no u međuvremenu je postala i psihoterapeutkinja te ima školu pjevanja

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Jako nevrijeme s tučom pogodilo je Slavonski Brod: 'Ode mi svo cvijeće, a i jagode'

SLAVONSKI BROD - Jaka grmljavina nakon toga je počeo padati led i kiša. Jedno pet minuta sigurno. Uništeno mi je cvijeće i jagode, kazala je čitateljica. Slavonski Brod pogodilo je snažno nevrijeme. DHMZ je najavio da će tijekom dana prevladavati sunčano vrijeme uz moguće lokalne pljuskove sredinom dana, pretežno na istoku zemlje. Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak, na Jadranu jugozapadni vjetar.
Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači
PREDSTAVNIK ŠVICARSKE

Pobjednik Eurosonga Nemo deklarira se kao nebinarna osoba. Evo što taj pojam znači

Nebinarna osoba je osoba čiji se rodni identitet i/ili ekspresija ne podudaraju s rodom koji joj je pripisan pri rođenju, navodi portal Dugineobitelji...