Obavijesti

Posjetite dm od 10. do 13. rujna i potražite snižene mirise

Posjetite dm od 10. do 13. rujna i potražite snižene mirise
6

Miris egzotičnog kokosa na koži i manga u koktelima te morske soli u kosi, čini se kako je, već polako, iza nas. Bliži nam se jesen koja će naš osjet njuha napojiti mirisom kolača od jabuka i oraha

Miris egzotičnog kokosa na koži i manga u koktelima te morske soli u kosi, čini se kako je, već polako, iza nas. Bliži nam se jesen koja će naš osjet njuha napojiti mirisom kolača od jabuka i oraha, kestena na gradskim ulicama i lišća koje nečujno pada mijenjajući svoju boju. 

Svako godišnje doba sa sobom donosi neke nove mirise, ali i od nas zahtijeva da mirise koje koristimo na svojoj koži, prilagodimo vanjskim (ne)prilikama. Dok smo ljeti koristili lagane, prozračne i cvjetne note koje nam, unatoč visokim vanjskim temperaturama, omogućavaju da dišemo, po hladnijem se vremenu uobičajeno nose „dublji“ i „teži“ mirisi

Kao prijelazno razdoblje u kojem se priroda naočigled mijenja i poziva nas na nešto mirniji, kućni život, jesen je idealna prilika da, uz garderobu u koju ćemo postepeno dodavati sve toplije i toplije odjevne predmete, odaberemo i svoj miris za hladnije dane. 

U potrazi za mirisima za hladnije dane pomoći će vam dm. Svi članovi Svijeta prednosti koji posjete bilo koju dm prodavaonicu u Hrvatskoj od 10. do 13. rujna, mogu ostvariti popust od 40 % na sve mirise u dm-ovom asortimanu. uz predočenje svoje active beauty kartice ili privjeska na blagajni. Popust se ne može kombinirati s ostalim popustima na proizvod, ali može s popustom 15 % na ukupnu kupnju, pa je tako ušteda još veća. 

Kako biste među više od 400 mirisa u dm-u, pronašli upravo onaj koji će najbolje pokazati vaš karakter i biti prikladan u situacijama u kojima ćete ga koristiti, testirajte miris na koži ili na trakicama za testiranje. Pričekajte nekoliko minuta nakon nanošenja da miris zaživi na vašoj koži i pomirišite ga s vremena na vrijeme. Pritom pripazite da ne testirate više od tri mirisa odjednom jer se mirisne note mogu pomiješati, a vaš vas nos može iznevjeriti. 

Želimo vam sretnu potragu za odgovarajućim mirisom jeseni!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku
ASTRO PROŠLOST

Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...
NORIJADA DILJEM HRVATSKE

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...

Donosimo programe proslava zadnjih srednjoškolskih dana maturanata diljem Hrvatske!
VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta
NEVJEROJATNO

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta

BEOGRAD Jučer je izglasana rezolucija o Srebrenici. Brojni građani diljem Srbije izašli na ulice i negodovali. Kralj patetike Aca Vučić mjesecima je podgrijavao atmosferu koja je nakon izglasavanje rezolucije o genocidu u Srebrenici došla do razine patološkog ludila i masovne histerije.