Obavijesti

Poslovni ručak uz besplatan parking - Gastro Globus!

Poslovni ručak uz besplatan parking - Gastro Globus!
5

Odabir prave lokacije za poslovni ručak često je ključan za unapređenje vaših poslovnih odnosa i povezivanja s kolegama, klijentima i potencijalnim investitorima.

Za poslovni susret, bilo doručak, ručak ili večeru, najsigurnije je odabrati provjeren restoran. Upravo takav je Restaurant & catering Gastro Globus.  Obiteljska uprava Gastro Globusa prisutna je u ugostiteljstvu dugi niz godina vodeći ugostiteljske objekte kako u europskim gradovima, tako i na našim prostorima. Rezultat bogatog iskustva je „Gastro Globus“, restoran koji  je svojim položajem te velikim i raskošnim prostorom idealno mjesto za obilježavanje različitih poslovnih i zabavnih prigoda. Spajanjem dvorana može ugostiti od 30, pa čak do 1500 gostiju, a vlastitim parkingom s dovoljnim brojem parkirališnih mjesta, zasigurno pridonosi ugodnijem i ležernijem tonu druženja.

„Globus“ je svoj status gastronomske destinacije stekao prije svega domaćom kuhinjom i usmenom predajom. Na čelu kulinarstva, kao šef kuhinje, od samog početka „Gastro Globusa“ predsjeda Gostimir Gojko Dragić – renomirani i javnosti poznati kuhar koji je svoje umijeće pokazao pripremajući delicije i hrvatskoj skijaškoj reprezentaciji.

Iako je Globus poznatiji po obiteljskim događanjima (vjenčanjima, krštenjima), catering usluzi te kongresima, sama pozicija restorana na Zagrebačkom Velesajmu, blizina tramvaja te vlastiti parking, profilirao je „Gastro Globus“ u idealnu lokaciju za poslovna druženja u intimnijoj atmosferi. Za veća poslovna događanja, uz ukusnu hranu, bogatu vinsku kartu i ugodnu atmosferu, na raspolaganju je i kompletna tehnička podrška za prezentaciju vaše tvrtke.

„Svjesni smo da gastronomija nije samo pripremanje hrane, već umjetnost koja se stalno razvija. Stoga budno pratimo svjetske gastro trendove i želje naših gostiju kao stalnu inspiraciju. Ljubav za kulinarstvo najrijeđi je i najfiniji začin, a toga nam nikada ne nedostaje!“, rekla je vlasnica Gastro Globusa, Dijana Pavković.

U  specijalitetima Restorana Gastro Globus možete uživati i u svome domu, poslovnom prostoru ili bilo kojoj odabranoj lokaciji. Za sve informacije, narudžbe i rezervacije kontaktirajte ih na:

Restoran & catering Gastro Globus, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb, Tel. 01/ 655 43 77, Mob: 091/107 1033, mail: info@gastro-globus.hr, web: www.gastro-globus.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.