Obavijesti

Potraga za novim zvijezdama - Kutjevo traži lice za naslovnice

Potraga za novim zvijezdama - Kutjevo traži lice za naslovnice
3

Poznati fotograf Damir Hoyka, uz pomoć glasovanja na Facebook stranici Kutjevački podrum, izabrat će desetak najboljih lica za promociju kutjevačkog gemišta

Priželjkuješ karijeru fotomodela i želiš postati zvijezda za naslovnice? Kutjevo traži upravo tebe, a ne 'celebove'. Poručuje to najbolji proizvođač graševine na tržištu koji nije samo sinonim za izvrsni gemišt, već nudi i priliku svim zaljubljenicima u svijet modela da zasjaje na njihovim reklama i plakatima diljem zemlje upravo za gemišt, kao jedno od hrvatskih najpopularnijih osvježavajućih pića. 

Potraga za novim zvijezdama već je započela na web stranici kutjevo-gemist.com i dovoljno je izabrati jedan od profila među kojima se moguća zvijezda prepoznaje i 'uploadati' svoju sliku, a inovativni koncept i tehnologija pomoći će da novo lice uistinu dođe do naslovnice. Graševina Kutjevo i gemišt moderan su par, poručuju iz Kutjeva, te stoga koristimo 'žive' bannere na 24sata.hr na kojima će se odmah učitavati lica kandidata, nakon što su 'uploadali' svoju fotografiju. Svaki kandidat dobit će tako svojih 'pet minuta' slave, ponosni su iz vodeće tvrtke za proizvodnju vina u Hrvatskoj. 

Čitatelji najpopularnijeg web portala u Hrvatskoj, 24sata.hr moći će zatim i glasovati za svoje favorite među kandidatima, na Facebook stranici Kutjevački podrum . Naravno, svaki kandidat koji podijeli svoju sliku sa svojim prijateljima, ima dodatnu priliku sakupljati glasove i poboljšati svoju poziciju. Krajnji cilj je dospjeti u uži krug jer će oni s najviše glasova dobiti priliku za profesionalni 'casting' gdje će poznati fotograf Damir Hoyka i stručni tim izabrati desetak osoba za profesionalno snimanje. 

Odabrane potencijalne zvijezde na castingu će doživjeti čaroliju snimanja na odabranim lokacijama pred objektivom Damira Hoyke s timom modnih stilista, vizažista i 'hair' stilista, s modnim preobražajem i svim drugim detaljima koji će ih dovesti na reklame i jumbo plakate za kutjevački gemišt. 'Uploadanje' slika i skupljanje glasova traju do 29. ožujka, tako da sve zainteresirane nove zvijezde na hrvatskoj sceni trebaju požuriti na kutjevo-gemist.com

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kutjevo d.d. poznato je kako na najbolji način spaja nespojivo jer, primjerice, upravo se Graševina Kutjevo najbolje slaže s mineralnom vodom od svih vina te sorte jer u gemištu voda ne razgradi njezine iznimne osobine, već se vino i voda prožmu za jedinstveni užitak. Tradiciju i popularnost gemišta, kao jednog od autohtonih hrvatskih pića, prošle godine promovirale su domaće zvijezde Robert Prosinečki i Andrea Andrassy te su tada s Graševinom Kutjevo među potrošačima razbili predrasudu da se voda mora dodavati jer je vino loše, odnosno istaknuli gemišt s kutjevačkom graševinom kao kvalitetno osvježavajuće piće. Tvrtka Kutjevo ove je godine odlučila napraviti preokret i još jednom potvrditi da su majstori u spajanju neočekivanih kombinacija, ovaj put tražeći najbolja lica koja nisu 'celebovi'.  

Graševina Kutjevo je inače najkvalitetnija graševina ovih prostora, žutozelene, iskričave boje, pitko je, svježe i lepršavo vino koje u sebi nosi svu radost i životnost lijepe prirode s osunčanih obronaka Zlatne doline, smatraju u Kutjevu d.d. Poznata je nadaleko po svojoj raskošnoj aromi zrelog grožđa i harmoniji okusa kojoj alkohol daje posebnu toplinu, a to vino 'vodi' u šetnju raskošnim vrtom punim voća, cvijeća, i bilja. Još ako ti zamiriše zrela jabuka i kruška, svježi citrusi, bilje s livade, blaga gorkost badema, lješnjaka i oraha...znat ćeš zašto je baš kutjevačka graševina najpopularnije vino u Hrvatskoj, poručuje taj proizvođač.

Pojašnjavaju kako da je najbolje povezati Graševinu Kutjevo i mineralnu vodu u tri kombinacije: 'Tanki' (decilitar Graševine Kutjevo i tri decilitra mineralne vode), 'Politolog' (‘pol-pol', dva decilitra Graševine Kutjevo i dva decilitra mineralne vode), 'Žuti' (tri decilitra Graševine Kutjevo i decilitar mineralne vode). Povezati Graševinu Kutjevo vino sa šumećom svježinom vode znači samo jedno – da nema boljeg.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21