Obavijesti

Poziv budućim menadžerima marketinga i komunikacija

Poziv budućim menadžerima marketinga i komunikacija
2

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu obrazovnog procesa i uključivanje stručnjaka iz realnog sektora u nastavu garancija su uspješnog budućeg zaposlenja

Visoka poslovna škola Zagreb, vodeća ustanova u obrazovanju stručnjaka na području marketinga i komunikacije, osnovana je 2006. godine na inicijativu Pučkog otvorenog učilišta Zagreb, čiji značajan ugled u području obrazovanja u Hrvatskoj dokazuje preko 100 godina tradicije. Kvaliteta obrazovnih procesa kontinuirano se unaprjeđuje u ovoj obrazovnoj ustanovi, a sve u skladu s potrebama na tržištu, razvojem novih komunikacijskih kanala te uključivanjem stručnog kadra iz realnog sektora u nastavu. Adekvatna kombinacija teorijskog i praktičnog znanja garantira budućim studentima najbolje mogućnosti za pronalaskom posla u struci, nakon završenog obrazovanja. 

Kao predavači na Visokoj poslovnoj školi Zagreb gostuju mnogi inozemni i domaći stručnjaci koji svojim praktičnim znanjima mladim ljudima donose uvid u stvarno stanje na tržištu, poput primjerice Siniše Kovačića, urednika i voditelja 3. Dnevnika HRT-a te predavača koji dolaze iz poznatih agencija poput Greya, Imaga te Brukete i Žinića. Naravno uz goste predavače Visoka poslovna škola Zagreb zapošljava i kvalitetne nastavnike iz područja marketinga, komunikacija i menadžmenta koji obrađuju teorijska znanja koja su jednako važna za svakog budućeg profesionalca marketinga i komunikacija. Upravo idealan balans teorije i praktičnog znanja dekan Visoke poslovne škole Zagreb s pravom javnosti dr. sc. Lukša Lulić ističe kao najveću prednost: 

„Studenti Visoke poslovne škole Zagreb na taj način mogu od vrhunskih stručnjaka, specijalista iz marketinških agencija, raznih medijskih kuća, ali i gospodarstvenika i, menadžera raznih javnih i privatnih kompanija i institucija, na praktičnim primjerima steći kompetencije potrebne za cjelovito vođenje marketinga i komunikacija, kao i poznanstva s vodećim ljudima iz struke. Studijski programi su u potpunosti usklađeni sa stanjem na tržištu i cjelokupnim radnim okruženjem i principima Bolonjske deklaracije koja je prihvaćena u većem dijelu Europe. Istovremeno radimo i na razvoju studijskih programa iz drugih područja, a sve s ciljem da u što kraćem roku postanemo Veleučilište – što Grad Zagreb kao vlasnik očekuje od nas i u tome nas u potpunosti podržava. U konačnici, naš cilj je da postanemo vodeća visokoobrazovna ustanova na ovim prostorima.“

Da je Visoka poslovna škola Zagreb vodeća visokoobrazovna ustanova na ovim područjima pokazuju i brojni uspjesi njezinih studenata, poput ovogodišnje pobjede studentice 3. godine marketinga Ane Vonić na prestižnom studentskom natjecanju IdejaXica održanom u sklopu Dana komunikacija u Rovinju.  „Uspjesi naših studenata su na prvom mjestu. Svako novo radno mjesto nakon završetka studija te napredovanje već zaposlenih studenata zahvaljujući stečenom znanju i diplomi, za nas predstavlja uspjeh“ – rekao je Lulić.

Na tržištu rada, kako na hrvatskom tako i na svjetskom, sve je veći interes za stručnjacima marketinga i komunikacija. U Hrvatskoj je mali broj specijaliziranih visokih škola koje osposobljavaju kadrove za ove smjerove pa su značajne mogućnosti zapošljavanja. Studenti Visoke poslovne škole Zagreb nakon završetka studija izlaze na tržište rada kao zaokružene osobe i stručnjaci za područje marketinga i komunikacija koji zahvaljujući svojim znanjima nemaju problema sa zapošljavanjem. 

U tijeku su upisni rokovi za stručni studij marketinga i komunikacija s dva smjera – menadžer marketinga i menadžer komunikacija. Studij traje 6 semestara, a nakon uspješnog završetka preddiplomskog studija i skupljenih 180 ECTS bodova, studenti stječu stručni naziv stručnog prvostupnika marketinga i komunikacija. Prijave za izvanredne studente traju do 18. svibnja na svibanjskom izvanrednom roku, dok će upisi biti održani 22. svibnja. Prijave za prvi, regularni upisni rok traju do 21. srpnja, dok će upisi biti održani 24. srpnja. Prijave za drugi upisni rok traju do 15. rujna 2015., a upisi će se održati 18. rujna ove godine. 

Više informacija može se dobiti na broj telefona 01/6310 888, 01/6310 889, 01/ 6310 844, putem e-mail adrese: vpsz@vpsz.hr ili na internetskoj stranici Visoke poslovne škole Zagreb www.vpsz.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.
FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak