Obavijesti

Pratite kandidate koje vodimo od minusa do plusa na računu

Pratite kandidate koje vodimo od minusa do plusa na računu
1

U situaciji kada stopa zaposlenosti pada, a troškovi nezaustavljivo rastu, Pametna kuna će vam pokazati kako je moguće povećati vaš kućni budžet i uštedjeti!

Svjesni krize i situacije većine građana Hrvatske, Pametna kuna je pokrenula projekt ''Kunu po kunu'', kojim će vam kroz 12 tjedana edukativnih članaka te praćenja aktivnosti i poboljšanja kvalitete života odabranih kandidata osigurati da racionalnije upravljate novcem te iz svog dohotka izvučete maksimalnu korist. 

Tko su naši kandidati

U protekla tri tjedna smo primili više od 190 vaših prijava, stoga izbor idealnih sudionika nije bio lagan zadatak. Tražili smo osobe koje mnogo troše i pri tome jednostavno ne vide učinak potrošenog, kojima unosniji posao ili neki oblik štednje nisu opcija, koje je dugotrajna kriza dovela pred zid, no svjesni su situacije i žele naučiti kako racionalno i disciplinirano raspolagati svojim novcem. Ukratko, tražili smo kandidate koji žele preuzeti kontrolu nad svojim financijama i doći do plusa na računu.

Kako bismo pokrili što je više mogućih potreba naših čitatelja, izabrali smo četiri različita kandidata - Milena je inženjerka strojarstva s velikim planovima za budućnost, Igor je ambiciozni tridesetdvogodišnjak i želi poslovno napredovati prije nego se skrasi, a Monika i Dario su mladi bračni par koji sanja o idiličnom životu u manjem mjestu.

Svima njima će tijekom cijelog projekta na raspolaganju biti psiholog, financijski savjetnik, stručnjak za IT i gadgete, stručnjak za promet i savjetnik za javni nastup te će ih svojim savjetima i zadacima voditi na teškom putu do financijske zrelosti.

U sljedećim člancima ćete upoznati naše stručnjake i kandidate, educirati se uz izazove koji ih čekaju, veseliti se njihovom uspjehu i biti im podrška. Stoga pratite "Kunu po kunu“, učite na primjeru Milene, Igora, Monike i Daria te se zajedno s njima vratite na zelenu granu s financijama!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...