Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravila i uvjeti sudjelovanja u nagradnom natječaju

PRAVILA NATJEČAJA
„Retro Božić“

ORGANIZATOR

Natječaj „Retro Božić “raspisuje: 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traže fotografije retro Božićnog ugođaja, odnosno najkreativnije fotografije iz djetinjstva s božićnom tematikom, koje mogu biti fotografije blagdanskog ugođaja, blagdanskih ukrasa ili bilo koje Božićne tematike s naglaskom na retro stil, raspisuje se u svrhu promocije Organizatora i proizvoda Cewe fotoknjiga . Nagradni natječaj traje od 04.12. do 18.12.2015. na web adresi 24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

1. nagrada: izrada XL CEWE Fotoknjige s max. brojem stranica (154) na digitalnom tisku s tvrdim uvezom u vrijednosti 1.138,30 kn
2. nagrada:  A4 CEWE Fotoknjiga s 26 stranica, na digitlanom tisku i s tvrdim uvezom u vrijednosti 219,90 kn
3. nagrada: fotoplatno 30x40 cm u vrijednosti 209,00 kn

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva, registrirane na portalu 24sata.hr,  osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća),  koji u razdoblju od 04.12.2015. do 18.12.2015. pronađu obrazac na 24sata.hr, ispune ga potrebnim podacima (Ime i prezime djeteta, Godine djeteta, Ime i prezime roditelja, Adresa, Grad, E-mail, Broj telefona), označe da 'Prihvaćaju pravila nagradnog natječaja' i uplodaju fotografiju Retro Božić*. 
*'Retro Božić' mora sadržavati bilo koju situaciju povezanu s Božićnim ugođajem s naglaskom na retro stil.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između od 04.12.2015. do 18.12.2015. nakon čega slijedi odabir najboljih fotografija. 
Retro Božić će stručni tim Cewe Fotoknjige i urednički tim 24sata.hr odabrati po kriteriju najkreativnijih retro fotografija. 
Autori najboljih fotografija bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja. 
Dobitnici će biti objavljeni na web adresi 24sata.hr 22.12.2015. godine tijekom dana. 

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 5 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj. 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu te u marketinške svrhe 

POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 

24sata d.o.o. 


Message