Obavijesti

Pravila nagradne igre "Božićna nagradna igra"

Ovdje možete pročitati pravila Božićne nagradne igre 24sata

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 6h/1 donosi slijedeća:

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE

"Božićna nagradna igra"

 

Članak 1.

Priređivač nagradne igre pod nazivom "Božićna nagradna igra" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6h/1, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i web stranice www.24sata.hr .

Članak 2.

Nagradna igra održava se u razdoblju od 20. prosinca 2012. do 23. prosinca 2012.

Članak 3.

Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena 20. prosinca 2012. na internet stranici www.24sata.hr/bozicna-igra-pravila.

 

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju točnu ključnu riječ koja se objavljuje svaki dan za svaku nagradu u dnevnom listu 24sata.

Članak 5.

Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati samo s jednom SMS porukom s točnom ključnom riječi. U svakoj SMS poruci može se poslati samo jedna točna ključna riječ. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje.

Članak 6.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 7.

Fond nagrada sastoji se od:

 

4 x prijenosno računalo Notebook Toshiba Satellite C855-1T2, jedinične cijene 3.099,90 kn

4 x LCD Televizor Samsung UE32EH5000, jedinične cijene 2.599,90 kn

4 x Digitalni fotoaparat Panasonic DMC-FS28, jedinične cijene 799,90 kn

4 x Kućno kino LG DH3120S, jedinične cijene 889,90 kn

Ukupna vrijednost nagradnog fonda (PDV uključen): 29.558,40 kn

Nagrada nije zamjenjiva za novac.

 

 

Članak 8.

Javna izvlačenja nagrada održavati će se 20. prosinca 2012. u 15 sati, 21. prosinca 2012. u 15 sati, 22. prosinca u 15 sati, te 23. prosinca u 15 sati u prostorijama 24sata d.o.o. u Oreškovićevoj 6H/1, Zagreb, gdje će se slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnik nagradne igre. Ispravnost izvlačenja nadgledat će tročlana komisija koju imenuje Uprava društva, koja će o tijeku javnog izvlačenja voditi Zapisnik.

Članak 9.

Imena dobitnika biti će objavljena u dnevnim novinama 24sata, 21. prosinca 2012. za prvo izvlačenje, 22. prosinca 2012. za drugo izvlačenje, 23. prosinca za treće izvlačenje, a 24. prosinca za četvrto izvlačenje. Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena za potrebe priređivača nagradne igre.

 

Članak 10.

24sata d.o.o. će u pisanom obliku obavijestiti dobitnike o dobivenoj nagradi u roku osam dana od dana izvlačenja dobitnika. Dobitnici svoje nagrade mogu podići u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, u roku od 30 dana od primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku svoje nagrade, 24sata d.o.o. će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku  ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 14.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr/bozicna-igra-pravila.

Članak 15.

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 16.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 

Alisa Mikić

Direktorica prodaje medijskih rješenja

24sata d.o.o.

KLASA: UP/I- 460-02/12-01/1014
URBROJ: 513-07-21-07/12-2
Zagreb, 17. prosinca 2012.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena