Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Predstavljen magazin aktivni & zdravi Merkur osiguranja

Merkur osiguranje predstavilo je prvi broj magazina posvećenog zdravoj prehrani i aktivnom životu aktivni & zdravi. Magazin je predstavljen u društvu voditeljice i fitness gurua Renate Sopek

Merkur osiguranje
Foto: Merkur osiguranje

Poznata osigurateljna kuća Merkur osiguranje danas je u društvu poznate voditeljice i fitness gurua Renate Sopek predstavila prvi broj svog novog magazina aktivni & zdravi. Riječ je o magazinu posvećenom zdravoj prehrani i aktivnom životu, a zamišljen je kao publikacija namijenjena za više od 4000 vjernih Merkurovih klijenata, na čije će adrese stizati dvaput godišnje. Događaju su prisustvovali brojni predstavnici Merkur osiguranja, a nakon službenog dijela, svi su se pridružili Renati u prijepodnevnoj tjelovježbi.

Ovim potezom, Merkur svojim klijentima želi pokazati brigu te im ponuditi što je više moguće informacija i korisnih savjeta vezanih za zdravlje, skrb, prevenciju i zdravi stil života. Ovaj magazin je rezultat suradnje s Merkurovim austrijskim vlasnikom Merkur Versicherung AG iz Graza, koje je najstarije privatno zdravstveno osiguranje u Austriji i jedno od prvih europskih osiguratelja s više od 216 godina iskustva u zdravstvenoj skrbi.

Izdavanjem magazina aktivni & zdravi željeli smo prvenstveno utjecati na naše klijente, ponuditi im alternativu u pristupu aktivnom i zdravom životu. Željeli smo kod naših klijenata potaknuti preventivnu brigu o njihovom zdravlju i pokazati im kako zdrav, aktivan život i zdrava prehrana nisu nešto što iziskuje jako puno vremena. Cilj nam je bio prilagoditi savjete za zdrav život zaposlenim ljudima, koji nemaju puno slobodnog vremena“ – poručila je ovom prilikom Tamara Aye, voditeljica marketinga Merkur osiguranja.

Message