Obavijesti

Prepustite nama upravljanje vašim poslovnim prostorima

Prepustite nama upravljanje vašim poslovnim prostorima
6

Za nas je Facility management izgradnja dugoročnog odnosa s klijentom a ne kratkotrajna avantura i brza zarada. Pri tome su povjerenje i etika najvažniji dio našeg poslovanja

Phrixus želimo graditi kao moderno poduzeće čiji temelj će uvijek biti zaposlenici. Ljudi čine posao mogućim. A to su naši ljudi, modernog razmišljanja te otvorenog i potpuno transparentnog odnosa s klijentima.

Za nas je Facility management izgradnja dugoročnog partnerskog odnosa s klijentom a ne kratkotrajna avantura i brza zarada. Pri tome smatramo povjerenje i poslovnu etiku najvažnijim dijelom našeg profesionalnog odnosa prema klijentima. Ono što se prezentira i dogovori jest točno to što klijent dobiva, bez skrivenih i neočekivanih situacija. 

Naš su zaštitni znak jednostavnost i kompetencija. Zadovoljstvo klijenata i zaposlenika za nas nije samo moderan izraz koji svatko može izreći, mi ga primjerom prikazujemo u poslovanju.

Naš osnovni proizvod je moderna Facility management usluga kojoj su temelj interdisciplinarno obrazovani i u poslu dokazani zaposlenici.

Phrixus u Republici Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini upravlja i održava: poslovne prostore, trgovačke centre, proizvodne objekte, medicinske centre, hotele, skladišta, sportske i rezidencijalne objekte, dislocirane poslovnice poduzeća, vanjske površine u okruženju poslovnih objekata i dr.

Našu snagu čini tim entuzijastičnih i predanih zaposlenika, vrlo iskusnih profesionalaca koji unose novi duh na tržište ove branše te suvereno pokrivaju područja tehničkog, infrastrukturalnog i komercijalnog Facility managementa, upravljanja trgovačkim i poslovnim centrima te upravljanja energijom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu