Obavijesti

Prestigio tableti: digitalni svijet uvijek pri ruci

Prestigio tableti: digitalni svijet uvijek pri ruci
3

Mondo predstavlja dva tableta brenda Prestigio koji će vam pružiti ugodan rad i zabavu uz brojne mogućnosti za različite potrebe.

Tablet Prestigio MultiPad 7.0 HD opremljen je svime da zadovolji svakodnevne potrebe s naglaskom na pristupačnu cijenu od samo 599,99 kn. S ovim 7-inčnim multi-touch tabletom, kojeg pokreće nadogradiv Android 4.1 operativni sustav, uživat ćete u HD zabavi, neograničenoj komunikaciji i brzom surfanju webom na svakom koraku. 

Dizajn tableta je praktičan zbog malih dimenzija od 195x122x11 mm i težine svega 360 grama. Zaobljeni kutovi i gumirana pozadina omogućit će ugodno držanje u ruci ili u torbi. Tablet pruža ugodno iskustvo gledanja na 7-inčnom zaslonu s rezolucijom od 1024x600 piksela.

Ovaj model ima dvojezgreni procesor te 1GB RAM memorije koji mu omogućuju dobre performanse. Na ovom ćete tabletu bez smetnje pregledavati HD video snimke, kao i igrati 3D igre. Datoteke možete pohraniti na 4 GB interne memorije, koja je lako proširiva microSD memorijskom karticom. 

Putem WiFi konekcije spojite se na internet i ažurirajte profile na Facebooku, Twitteru i Youtubeu, a aplikacije dolaze već instalirane.  S tabletom ćete dobiti još neke unaprijed instalirane aplikacije, kao što su: OfficeSuite Pro 7.0.1, Flash Player i aplikaciju za čitanje e-knjiga kako bi rad na novom tabletu bio potpun.

Ako ste u potrazi za pouzdanim virtualnim partnerom u izvršavanju poslovnih i privatnih zadataka, tada je Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G izvrstan izbor za vas. Riječ je o trenutno najmoćnijem tabletu ovog proizvođača koji je dostupan na hrvatskom tržištu. 

Pokazujte svoje prezentacije na luksuznom 10.1-inčnom MVA ekranu, radite brže i efikasnije uz dvojezgreni procesor u kombinaciji s nadogradivim Androidom 4.1, uživajte u fantastičnoj grafici i budite uvijek povezani pomoću 3G tehnologije. Dostupan je na Mondu po cijeni od 2.299,99 kn.

Tablet ima 1GB radne memorije i četvorojezgreni grafički čip za zadovoljstvo zahtjevnih korisnika. Ovaj model Prestigia opremljen je s prednjom i stražnjom kamerom za snimanje fotografija koje zatim pohranite na 16GB interne memorije, a možete je proširiti microSD/SHDC karticom do 32GB. Uz tablet dobivate i 5GB besplatne cloud memorije uz već instaliranu aplikaciju SugarSync.

Nakon napornog radnog dana, opustite se uz gledanje filmova u HD-u ili zaigrajte dinamične video igre s 3D efektom. Spojite tablet s HD TV prijemnikom putem miniHDMI kabla i uživajte u novom iskustvu gledanja. Za to vrijeme ostanite spojeni na internetu uz 3G tehnologiju, a spojiti se možete i pomoću podatkovnih SIM kartica.

Također, i uz ovaj model dobivate cijeli set korisnih aplikacija koje će vam olakšati rad ili vas zabaviti. Pregledavajte Office dokumente, razgovarajte s prijateljima i poslovnim partnerima putem video poziva na Skypeu ili otkrijte literarni svijet uz Prestigio eReader. Sve navedeno može trajati satima jer  je Lithium Ion Polymer 6400mAh baterija dugog vijeka trajanja te će vam omogućiti bezbrižan i rad.

Na Mondu potražite i ostale tablete brenda Prestigio.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners na rate), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime
ČUDO NA SVETOM DUHU

Dirljive slike: Ovo je bebica koju su našli u košu za smeće, drži je doktor po kojem je dobila ime

Iako beba službeno nema ime, dr. Alfirević nam je otkrio kako dječačića zovu Ivan, po doktoru koji ga je zaprimio te noći

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'
NAPADAČ UHIĆEN

Slovački ministar demantirao je nagađanja: 'Operacija traje već tri sata, Robert Fico je kritično!'

Kako javljaju slovački mediji, upucan je nakon izlaska sa sjednice Vlade. Navodno je upucan s više hitaca u prsa i trbuh, napadač je uhićen...
Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić  i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija
'NIKAD JE NE BI OSTAVIO'

Nikola u Zagrebu išao po kćer u vrtić i nestao. Iz vrtića su zvali obitelj. Uključila se i policija

Za nestanak je obitelj saznala kad su ih nazvali iz vrtića da nitko nije došao po djevojčicu. U sve se uključila i policija. Obitelj moli, ako ga je netko vidio da javi njima na broj 097/670-1528 ili policiji na 192