Obavijesti

Komentari 0

Prijavite se za proljetni ciklus CROMA EduCare programa

Prijavite se za proljetni ciklus CROMA EduCare programa
1

U tijeku su upisi u CROMA EduCare tromjesečni program edukacije koji počinje 16. ožujka i traje do 30. lipnja, a organizira ga Hrvatsko udruženje menadžera CROMA

CROMA EduCare je interaktivni, tromjesečni program edukacije namijenjen mladim menadžerima i poduzetnicima, srednjem menadžmentu i izvršnim direktorima. CROMA EduCare program će polaznicima omogućiti da u najkraćem vremenu ovladaju potrebnom razinom izvrsnosti, jer će ih kroz procese interaktivnog učenja i praktičnoga rada voditi najiskusniji predavači i vodeći hrvatski gospodarstvenici.

Proljetni ciklus CROMA EduCare počinje 16. ožujka i traje do 30. lipnja 2012. godine. Nastava se odvija petkom od 14.00 do 20.00 sati i subotom od 09.00 do 14.00 sati.

Predavači su vrhunski stručnjaci – profesori, konzultanti i gospodarstvenici – između ostalih: Kamilo Antolović, akademik Jakša Barbić, Vladimir Ferdelji, dipl. ing., dr. sc. Vlatko Kalapoš, prof. dr. sc. Robert Kopal, Krešimir Macan, dipl. ing., dr. sc. Lynne Montgomery, dr. sc. Nikša Sviličić, doc. dr. sc. Mislav Ante Omazić, mr. sc. Vesna Ožanić, mr. sc. Branko Parać, Milada Privora, vlp. i. Maja Rozman, mag. phon. Gosti predavači su ugledni hrvatski gospodarstvenici i osobe iz javnog života. 

Za prijavu na program i sve dodatne informacije možete se obratiti na adresu HUM-CROMA, Trg bana Josipa Jelačića 15/II, Zagreb, broj telefona 01/4838-709 ili na e-mail adresu hum-croma@croma.hr. Postanite i Vi polaznik CROMA EduCare programa!

Hrvatsko udruženje menadžera CROMA

Članovi Hrvatskog udruženja menadžera CROMA osnovanog 1990. godine su glavni menadžeri, predsjednici i članovi uprava trgovačkih društava, menadžeri pojedinih poslovnih funkcija, privredni rukovoditelji u komorskom sustavu i drugim gospodarskim asocijacijama i institucijama te direktori/vlasnici poduzeća.

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA je tijekom proteklih dvadeset godina djelovanja razgranalo svoje aktivnosti. Ostvarena je suradnja s nizom međunarodnih udruženja i organizacija, organizirano je na desetke stručnih skupova, okruglih stolova i predavanja. CROMA je sama ili zajedno s drugim stručnim asocijacijama i autorima izdala niz vrijednih publikacija i organizirala mnoštvo stručnih simpozija i međunarodnih seminara o temama kao što su pretvorba poduzeća, krizni menadžment, privatizacija i operativno restrukturiranje, menadžerski ugovori, rad nadzornih odbora, strategije ulaska na tržište europske zajednice i dr.

Poduzetnici i menadžeri, a ne institucije, su motor promjena stoga CROMA svoj program temelji na poticanju nove koncepcije korporacijskog upravljanja i organizacijske kulture. HUM-CROMA je član Europske konfederacije menadžera CEC, osnivač CBA – CROMA Business Academy, CRT kluba Hrvatska i Udruženja članova nadzornih odbora – UNO-CROMA.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku
ASTRO PROŠLOST

Evo što ste bili u prošlom životu prema horoskopskom znaku

Zvijezde su svjedočile našoj prisutnosti u svim oblicima života pa možemo pretpostaviti da astrologija može reći kakvi ste bili u prošlom životu na temelju vašeg horoskopskog znaka

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...
NORIJADA DILJEM HRVATSKE

UŽIVO Ovako se slavilo u Zadru, Osijeku, Zagrebu: Jedni plesali kolo, a drugi skakali u more...

Donosimo programe proslava zadnjih srednjoškolskih dana maturanata diljem Hrvatske!
VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta
NEVJEROJATNO

VIDEO Masovna histerija nakon rezolucije o Srebrenici: Srbi su izašli na ulice u kolonama auta

BEOGRAD Jučer je izglasana rezolucija o Srebrenici. Brojni građani diljem Srbije izašli na ulice i negodovali. Kralj patetike Aca Vučić mjesecima je podgrijavao atmosferu koja je nakon izglasavanje rezolucije o genocidu u Srebrenici došla do razine patološkog ludila i masovne histerije.