Komentari 0

Prije odlaska na skijanje ne zaboravite na putno osiguranje

Prije odlaska na skijanje ne zaboravite na  putno osiguranje

Kako boravak na snijegu za kojeg ste već izdvojili nekoliko tisuća kuna ne bi rezultirao dodatnim troškovima, ugovorite policu Allianz putnog zdravstvenog osiguranja

Imat će te pokriveno osnovno zdravstveno osiguranje, koje pokriva troškove nepredvidivog liječenja u inozemstvu i hitnog medicinskog prijevoza.

Već ste krenuli na put bez putnog osiguranja?

Nema problema, još uvijek stignete ugovoriti Allianz putno osiguranje na web shopu ili putem m-Allianz mobilne aplikacije i sudjelovati u nagradnoj igri "Upiši Ivica"

U aplikaciju za online ugovaranje putnog osiguranje upišite riječ "Ivica" u naznačeno polje i na taj način izravno sudjelujte u nagradnoj igri. Možete osvojiti slijedeće nagrade:
iPad2 32GB WiFi+3G
20 zimskih kapa
20 skijaških traka


Uz zdravstveno osiguranje, koje u Allianzu automatski uključuje i osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, moguće je ugovoriti i osiguranje privatne odgovornosti (ako vi na skijalištu uzrokujete nezgodu druge osobe), osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja. Ako ugovarate skijaški aranžman preko agencije, preporučujemo da svakako ugovorite osiguranje od otkaza putovanja. Uvijek se može dogoditi da se zbog bolesti ili drugih nepredviđenih situacija morate otkazati skijanje, a ako nemate otkaz putovanja u pokriću, ne možete dobiti povrat novca. Policu putnog osiguranja možete ugovoriti u svim boljim turističkim agencijama, u poslovnicama Allianza ili online na www.allianz.hr 

Preuzmite m-Allianz mobilnu aplikaciju za iPhone ili Android ili očitajte QR kod.