Obavijesti

Probleme sa alergijama riješite bioenergetskim tretmanom

Probleme sa alergijama riješite bioenergetskim tretmanom
10

Biserka Blašković, zagrebačka bioenergetičarka koja se bavi isjeljivanjem više od 25 godina, govori o svom iskustvu kod problema alergija

Problemi s alergijama

Zašto se pojavljuju i kako ih se riješiti bioenergetskim tretmanom

Biserka Blašković, zagrebačka bioenergetičarka koja se bavi isjeljivanjem više od 25 godina, govori o svom iskustvu kod problema alergija.

Zbog stresa, nepravilne prehrane i štetnih zračenja mnogima se smanjuje imunitet, odnosno otpornost organizma i kao posljedica toga nerijetko se javljaju alergije.

Simptomi osoba koje imaju problema sa peludnim alergijama obično se manifestiraju kao hunjavica ili problem sa sinusima, odnosno kao nemogućnost disanja.

Disanje se povezuje sa životom koji nas okružuje odnosno kontakt i komunikacija s našom okolinom

Energetski promatrano nos je organ kroz kojeg dišemo. Kad je nos začepljen izmjena s okolinom postaje ograničena, odnosno možda postoje konfikti koje želimo izbjeći. 

Ako imamo probleme s disanjem pitajmo se što ne želimo primiti ili što ne želimo dati. Kada kod udisanja osjećamo pritisak u grudima, pitajmo se što nas sputava da slobodno dišemo. Tada je potrebno prihvatiti sebe kao slobodno biće i osloboditi se onog što nas ozbiljno muči i shvatiti da sloboda leži u našoj svijesti.

Iscjeljivanje bioterapijom

Svakodnevno mi na tretmane dolaze osobe koje imaju neki oblik alergije. Najčešće je to osjetljivost na prašinu ili pelud, a u zadnje vrijeme mnogi su intoleranti na mlijeko, jaja, gluten ili na konzervanse.

Tretmani osim što dobro djeluju na fizičko tijelo odnosno vitalnost, cirkulaciju imunitet, stvaraju sklad na mentalnoj i emocionalnoj razini. Nakon tretmana misli postaju pozitivnije , a emocije harmoničnije.

Terapijama se djeluje na balansiranje čakri tj. energetskih centara, popravlja se energetski omotač, odnosno aura koja je spremište energije i potiče se protok energije po nadijima tj. kanalima kojima je protkano naše tijelo.

Često puta osobe koje dolaze na tretmane bioenergije mijenjaju se, postaju pozitivnije, tolerantnije  i strpljivije.

Više informacija možete dobiti na www.hareom.hr

Ili na br. Alternativnog centra „Hareom“  o1 30 94 404 ili 098 414 749

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.