Obavijesti

Pročitajte ulomak iz novog hit naslova popularne Raine Miller!

Pročitajte ulomak iz novog hit naslova popularne Raine Miller!
2

Visok, zgodan i tamnokos junak nikada ne izlazi iz mode. Upravo to je vodilja Raine Miller - autorice naslova "Zauvijek njegova Trešnjica"! Pročitajte ulomak iz knjige!

Zauvijek njegova Trešnjica“ natjerat će vas da se zaljubite u prekrasnu ljubavnu priču i postanete veliki obožavatelj talentirane spisateljice!

Elaina Morrison oduvijek je voljela Neila McManusa. Ne sjeća se trenutka kad nije bila zaljubljena u njega. I nakon tragedije i dugogodišnje razdvojenosti, ljubav i dalje traje... Sve dok surov život ne pregazi njeno srce i razbije joj snove. Elaina tada saznaje koliko je teško pustiti osobu koju voliš. Stvarni život nema nikakve veze s romantičnim snovima, a naši glavni junaci znaju to dobro. Stvarni život ostavlja bolne ožiljke. Ali Neil ne namjerava odustati. On je vojnik koji je godinama čeznuo za svojom djevojkom i žrtvovao sve kako bi je dočekao. Neil je preživio mnoge bitke, a ovu ne smije izgubiti, nikako. Nastavit će se boriti i uvjeriti Elainu u ono što on već zna... Da će ona zauvijek biti njegova Trešnjica. 

U nastavku pročitajte ulomak iz knjige:

Znao sam da je došlo vrijeme. Vrijeme da nas dvoje budemo zajedno i da otklonimo sve sumnje koje smo oboje predugo nosili u sebi. Vrijeme da oboje shvatimo koliko gubimo ako nismo zajedno i kako više ni trenutak ne možemo biti odvojeni.

“Pogledaj me u oči dok ti govorim kako ću se vratiti. Vratit ću se. Sići ću s tog aviona i pogledom u gomili tražiti svoju Trešnjicu. Ona će dotrčati k meni, a ja ću je podignuti i čvrsto grliti, i znati da više nikad nećemo biti razdvojeni.”

Neprimjetno je kimnula. Oči su joj i dalje bile suzne i zadivljujuće plave pod svjetlošću svijeća. 

“Obećavaš?”
“Cijelim svojim bićem.”

Vidio sam kako se polako opušta, kako nestaje napetost, i poželio sam da smo sami. Vrijeme je da je odvedem gore i volim u potpunosti. Šaptao sam joj da me nitko ne čuje. 

“Trebam biti s tobom. Možemo učiniti da nestanu sve brige i sve što nas plaši”, govorio sam usnicama priljubljenim uz njezinu ruku, pogledom usmjerenim u njezine oči. “Noćas možemo sve to otjerati.”

“Da, molim te.” Kimnula je, a suza joj je kliznula niz meki obraz.

Dobio sam odgovor na svoje pitanje i to je bilo sve što sam trebao. Držali smo se za ruke sve do naše sobe. Prolazili smo pokraj portreta na stubištu koji su izgledali kao da pripadaju kakvu muzeju, visokih barem dva metra. Bili su to divni i raznoliki umjetnički radovi, ali ja nisam primjećivao ništa od toga. Primjećivao sam samo djevojku pokraj sebe. Kad smo se uspeli stubama, podignuo sam je u naručje i nosio do sobe. Želio sam osjetiti svu njezinu težinu u svojim rukama. Želio sam je nositi do mjesta na kojem ćemo konačno biti zajedno.

“Ozlijedit ćeš leđa tegleći me uokolo.”
“Nema šanse da se to dogodi, ljepotice. Lagana si kao perce. Moje te ruke uživaju nositi, stoga se navikni na to.”

Moja je Trešnjica porumenjela za mene. Izgledala je sramežljivo i seksi, samim time što je prirodna. 

“Stavi ruke oko mojeg vrata”, rekao sam joj.

Udovoljila je mojoj želji i čvrsto me držala svojim sitnim rukama. Osjećaj je bio blažen. Nježno sam je poljubio dok sam je pridržavao, nekako uspjevši otvoriti vrata, zahvalan na staromodnim kvakama koje nisu bile zaključane izvana. Nisam se želio odvojiti od njezinih usnica dok sam otvarao vrata i vodio nas u našu privatnost. Trebala mi je konstantna povezanost. Osjetio sam kako želja za spajanjem s njom očajnički raste; kao da će biti prekasno uzeti je budem li morao čekati još jedan dan, kao da bih je mogao izgubiti. Nevoljko sam je spustio i pridržao je dok ne uspostavi ravnotežu. Pogledala me zavodljivo i izula cipele. I ja sam izuo svoje. Ugrizla se za donju usnicu. Na taj prizor odmah mi se digao i zastenjao sam. 

“Tako si jebeno seksi kad to učiniš.”

Nije rekla ništa, već je počela otkopčavati moju košulju. Savršenim bijelim zubima i dalje je grizla donju usnicu i umalo sam svršio prije nego što smo uopće počeli.

“Volim nebesko plavu. To mi je omiljena boja.” Otkopčala me do kraja i svukla mi košulju preko ramena. “I dobro ti stoji.”

“Sviđa mi se kako mi skidaš košulju i zato ću se potruditi opet nositi ovu boju za tebe.”

“Sad si ti na redu”, rekla je i okrenula mi leđa. Posegnuo sam za smičkom na haljini i povukao ga prema dolje, skinuvši joj pritom i svilene naramenice. Haljina je samo kliznula na pod. Okrenula se prema meni, samo u grudnjaku i gaćicama. Čipka nebesko plave boje. Komplet. Bogovi, pomozite. Još sam se uvijek divio pogledu kad sam osjetio Elainine ruke na svojem pojasu, a zatim povlačenje smička. Tako sam brzo svukao hlače i bacio ih da su odletjele preko cijele sobe, a pojas je uz zveket udario u stolić. Sad više ništa nije stajalo između nas, samo nekoliko komadića odjeće i možda mrva suzdržanosti i opreza zbog naše prve noći zajedno. Zvuk udarca mojeg remena u stolić još je više pojačao strast, dao je zeleno svjetlo svemu onome što smo namjeravali činiti. A to mi je posve odgovaralo. Već sam bio očajan. Kasnije mogu usporiti, voditi s njom ljubav polako, cijelu noć. O, da, to ću svakako činiti, ali sada...sada joj moram biti što bliže.

Morao sam je osjetiti golu, osjetiti njezinu kožu uz svoju, i to je bilo manje-više sve. Ta dva komadića svjetloplave čipke bila su sve što je imala na sebi, ali i to je bilo previše. Želio sam viziju iz svoje mašte otprije. Želio sam svoju Trešnjicu golu ispred prozora. Moje su usne pronašle svoj put prema njezinoj koži, prema svemu što im se pružalo – njezinu vratu, bradi, ramenu, uhu, ustima – dokle god sam je dodirivao i ljubio, sve je bilo u redu. Skidanje grudnjaka bio je pravi izazov jer moji jebeni prsti nisu željeli surađivati, a ja nisam htio uništiti tako lijep komad rublja. Ali bude li se sve svelo na bitku između čipkastog grudnjaka i mene, nema šanse da izađem kao gubitnik.

Opet sam ga povukao, ali bez imalo uspjeha, na što je ona umirila moju ruku i zakoraknula unatrag. “Pusti meni to.” Gledao sam kako poseže iza svojih leđa i izvodi veličanstvenu čaroliju. Prokleta se stvar otkopčala. Elaina je zastala na trenutak prije nego što je skinula naramenicu svojega grudnjaka. Progutao sam knedlu. Skinula je i drugu naramenicu. Srce mi je zastalo. Nebeski plava čipka pala je na drveni pod uz sitan metalni zvuk kopče.

Jebote, ljepša je nego što sam zamišljao.

Elaina je bez sumnje bila lijepo građena, ali to mi nije bilo ništa novo. Naime, oduvijek sam znao da je savršena. Ono što me bacilo na koljena bila je činjenica da mi se podaje, da mi toliko vjeruje, da me želi. I činjenica da sam jebeni srećković koji je dobio priliku vidjeti je ovakvu.

“Oduzimaš mi dah, prelijepa djevojko.” Prišao sam joj i primio je za dojku koja je bila savršene veličine. Zabacila je glavu unatrag uz mekan jecaj kad sam joj dodirnuo bradavicu i nježno je povukao da nabrekne.

“I ti meni”, prošaptala je. Spustio sam glavu do druge bradavice i učinio isto, samo jezikom. Opijao sam se okusom i mekoćom njezinih predivnih sisa u svojim ustima i rukama. Pohlepno sam se igrao malo s jednom, malo s drugom, sve dok više ni sekunde nisam mogao čekati da je vidim kako stoji gola pred prozorom. Ne, nisam zaboravio. Moja očajnička želja ostvarit će se, makar morao umrijeti pokušavajući. Pustio sam njezinu dojku iz usta, a ona je i dalje provlačila ruke kroz moju kosu i izvijala leđa kako bi mi olakšala pristup. Seksi glasom protestirala je kad sam se odmaknuo i svi su znakovi pokazivali da me želi jednako kao i ja nju. 

“Nemoj stati”, molila je i čvršće me stiskala rukama kako bi me privukla bliže.

“Želim te golu ispred prozora”, rekao sam. Popustila je svoj stisak i polako klizila rukama niz moja ramena. Svojim prekrasnim plavim očima zagledala se u moje i znao sam da će mi udovoljiti.

Raine Miller pri samom je vrhu ljestvice najprodavanijih autora New York Timesa, a ljubavne romane čita još od svoje trinaeste godine. Naime, tada joj je prvi put u ruke dospjela jedna od knjiga Barbare Cartland. Raine nikad i neće prestati s čitanjem ljubića, to tvrdimo sa sigurnošću, jer ona ih i piše. Doduše, njezine su priče toliko paprene da bi se gospođa Cartland okretala u grobu, ali Raine smatra da visok, zgodan i tamnokos junak neće nikad izaći iz mode. 

Roman "Zauvijek njegova Trešnjica" potražite na kioscima, u poštanskim uredima, u Profil Mozaik knjižarama i na mondo.hr za samo 39,90 kn

Ponudu novih književnih, CD i DVD izdanja pratite na facebook stranici 24sata Shop.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao