Obavijesti

Projekt koji pomaže malim i srednjim poduzetnicima

Projekt koji pomaže malim i srednjim poduzetnicima
1

Poslovni uzlet 2014., projekt Poslovnog dnevnika namijenjen je promociji i podršci malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva u Hrvatskoj.

Poslovni dnevnik je početkom 2014. godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva iobrta, pokrenuo cjelogodišnji projekt Poslovni uzlet 2014. koji je namijenjen promociji i podršci malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva u Hrvatskoj.

Osnovna ideja projekta je odabrati 500 malih i srednjih poduzetnika, koji su u posljednjih 5 godina opstali i još k tome napredovali, te im pružiti dodatne alate koji će im pomoći da postanu još bolji. Pod alatima konkretno mislimo na besplatne edukacije, seminare i treninge, koje Poslovni dnevnik organizira u suradnji s edukativnim i stručnim partnerima projekta, Algebrom i Cotrugli Business Schoolom.

Osim toga Poslovni dnevnik je želio kroz medijske platforme, širiti pozitivnu poduzetničku klimu, koja je danas u Hrvatskoj i više nego potrebna.

Do sada smo imali jednu uspješnu edukativno-zabavnu manifestaciju krajem svibnja u Zagrebačkoj županiji, točnije u gradu Jastrebarskom na kojoj su se mali i srednji poduzetnici i obrtnici mogli istovremeno educirati i nadograditi znanja za što bolje poslovanje te se pritom zabaviti. Više od 850 prijava je pristiglo za edukacije poznatih i priznatih predavača poput Nikole Nikšića i Marka Hrnjaka iz Algebre, Vlatke Sakar iz Trening centra i mnogih drugih. Osim kvalitetnog edukativnog programa organizirali smo i zabavni dio tako da su poduzetnici i njihove cijele obitelji mogli uživati u kotlovini, dječjim radionicama, ribolovu, starim sportskim aktivnostima, OPG ponudi jastrebarskog kraja i sl. Više o edukativno- zabavnoj manifestaciji u Jastrebarskom pogledajte ovdje.

Druga velika županijska manifestacija održana je početkom srpnja u Zagrebu, pod pokroviteljstvom Grada Zagreba u Konferencijskom centru u Radničkoj 50 te u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca. Manifestacija je bila konferencijsko-edukativnog tipa, a poduzetnici i obrtnici opet su imali prilike prijaviti se besplatno i proširiti svoje poslovno znanje.  Poduzetnici koji su se na vrijeme prijavili, imali su prilike slušati devet edukacija u tri različita termina i dvorane ili pratiti konferencijski dio programa koji se sastojao od tri panel diskusije na teme izvoz, turizam i administrativne barijere.  Više o manifestaciji u Zagrebu pogledajte ovdje. Slijedeće što planiramo je treća županijska manifestacija koja će se održati u rujnu u Krapinsko-zagorskoj županiji, točnije u Pregradi. Uz već tradicionalni edukativno-seminarski dio planiramo i  kulturno-zabavni program vezan uz njihovu tradicionalnu Berbu grojzdja.

Od listopada na redu su veliki regionalni eventi – u listopadu i studenom planiramo dvaeventa, jedan za „jadransku“ Hrvatsku, a drugi za „kontinentalnu“ Hrvatsku. Završninacionalni event održat će se u Zagrebu u 1.12.2014. u Maloj dvorani Lisinski.Osim manifestacija koje organiziramo naša briga za poduzetnike i njihovo dodatno educiranje o bitnim segmentima i aktualnim temama poslovanja ne prestaje. Registrirajte se i svakodnevno čitajte online edukacije koje su na webu poslovni.hr dostupne svim poduzetnicima koji su registrirani korisnici portala. Više o besplatnim edukacijama saznajte ovdje, a prijaviti se možete ovdje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je