Obavijesti

Proljetno čišćenje je počelo - danas u 14:30 NA 24SATA TV

Proljetno čišćenje je počelo - danas u 14:30 NA 24SATA TV
6

Labudov stručni žiri odabrao je gospođu Jadranku Čretni iz Velike Gorice kao prvu kandidatkinju kojoj će stručni tim Tojera očistiti stambeni pro­stor...

...a Whirlpool će je nagraditi s perilicom rublja i perilicom posuđa. 

Iako drži do čistoće stana, vjeruje kako ljudi ne bi trebali biti “robovi čišćenja”, već dobrom organiza­cijom olakšati kućanske poslove. 

Stručni tim za čišćenje čine dvije vesele gospođe koje su rado s nama podijelile svoje male “triko­ve zanata”. Prostorije doma uvijek se čiste od vrha prema dnu, a započinje se s brisanjem prašine te završava pranjem podova. Predmeti koji se svakod­nevno koriste, poput nape, trebali bi se prebrisati nakon svakog korištenja.

Tako će se spriječiti nasta­nak tvrdokornih mrlja koje zadaju muke, a Super Jon Kuhinja dezinficirat će i odmastiti sve kuhinjske površine, uklanjajući pritom bakterije. 

Od svih poslova čišćenja gospođi Jadranki najmr­skije je brisati prašinu koja se lako nakuplja jer je stan smješten u prizemlju. Naše profesionalke s la­koćom su pobrisale prašinu s namještaja uz pomoć Super Jon Universala koji je uklonio i prljavštinu s LCD televizora bez tragova brisanja. 

- Budući da je moja kćer najčešće zadužena za brisa­nje prašine, ona će najviše uživati u efektu Super Jona koji odbija prašinu i dulje sprečava njezino ponovno nakupljanje - rekla je gospođa Jadranka. 

Stan je kroz nekoliko sati naprosto zabljesnuo, a naš tim za čišćenje još uvijek nije pokazivao znako­ve umora. Tajna je u dobrim sredstvima i pametnoj organizaciji posla, otkrili su nam.

Kako je proteklo čišćenje pogledajte i u emisiji Proljetno čišćenje na 24sata TV danas i sutra u 14:30.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.