Promo sadržaj

Komentari 0

100% hrvatski proizvod zapalio ugostiteljsku scenu, a može krasiti i vaš dom

100% hrvatski proizvod zapalio ugostiteljsku scenu, a može krasiti i vaš dom

Namijenjen vanjskim otvorenim i poluotvorenim prostorima Engasco stol grijalica uklopit će se u sve vrste prostora bez obzira radi li se o HoReCa segmentu ili vlastitom domu. Zašto uživati samo na terasi omiljenih kafića kada to možemo i u vlastitom domu?

 

S obzirom da živimo u turističkoj zemlji gdje je orijentiranost na ugostiteljstvo poprilično velika, poseban izazov bio nam je istaknuti se i specijalizirati upravo za ugostiteljsku opremu. U vremenima kada se čini gotovo nemoguće osmisliti svježe inovativne koncepte, istraživački nastrojeni prema potrebama ugostitelja osmislili smo naš Engasco.

Naime, riječ je o 100 % hrvatskom proizvodu koji objedinjuje luksuz stola i funkcionalnost grijalice. Engasco stol- grijalica namijenjeni su isključivo za vanjske otvorene prostore te su idealno rješenje za vanjske terase. U nezahvalnom vremenu u kojem se trenutačno nalazimo sa Covid virusom, bar smo sigurni da smo Vas ugrijali ako ste se našli na terasi koju je obogatio naš Engasco.

Uživajte u ugodnom efektu vatre u domu

Inovativnošću u praćenju trendova, kontinuirano proširujemo svoju ponudu te se tako od ove godine Engasco Boutique može koristiti i za opremanje rezidencijalnih objekata.  U skladu sa vašim željama, Engasco Boutique je idealno rješenje kada svom domu želite dodati ton udobnosti i mirnoće. Sigurni smo da će Engasco kutak postati omiljeno mjesto u Vašem domu kako za uživanje sa obitelji i prijateljima, tako i onda kada se želite osamiti uz dobru knjigu na svježem zraku.

Funkcionalnost i vrhunski izgled

Cijelu godinu uživajte u ambijentalnoj vatri i opuštajućoj atmosferi , a zimi osim vrhunskog izgleda iskoristite i funkcionalnost grijalice  Tijekom našeg poslovanja, neprestano proširujemo asortiman i prilagođavamo tržištu. Našoj ponudi dodali smo Kilian premium kolekciju, modernog namještaja, stolica i sofa za opremanje interijera i eksterijera. Rekli bi spoj dizajna i kvalitetu po prihvatljivim cijenama. Naš cilj je pružiti kvalitetnu ponudu i uslugu. Kroz znanje, inovativnost i trud uljepšati vaš prostor i zadobiti vaše povjerenje.

Kako do nas?

Proširili smo naše područje djelovanja pa nas osim u našem novouređenom showroomu u Splitu na adresi Ul. 141.brigade 11, možete posjetiti i u novootvorenom showroomu u Zagrebu na adresi Ilica 226. U širokom spektru teško nam je odabrati favorite, ali zato sa posebnim zadovoljstvom tu odluku prepuštamo Vama.

Više o nama pronađite na : www.engasco.comwww.svijetstolica.hrrebus.hr.