Promo sadržaj

Komentari 0

250.000 korisnik INA Loyalty programa proslavio svoj rođendan uz Inu

250.000 korisnik INA Loyalty programa proslavio svoj rođendan uz Inu

INA cijeni vjernost svojih kupaca i kontinuirano ih nagrađuje, a posebno je razveselila Antuna Matičića, 250.000 korisnika INA Loyalty programa

Ako kažeš da dosad nisi čuo za program INA Loyalty, teško ćemo ti povjerovati, jer ovu zajednicu okuplja već više od 250.000 korisnika koji svakodnevno uživaju u brojnim pogodnostima programa! INA Loyalty je novi digitalni koncept koji se temelji na mobilnoj aplikaciji, kroz koju možeš sakupljati bodove prilikom gotovo svake kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i ostvariti popuste na proizvode i goriva, a nudi i druga iznenađenja!

INA cijeni vjernost svojih kupaca i kontinuirano ih nagrađuje, a posebno je razveselila Antuna Matičića, 250.000 korisnika INA Loyalty programa kojeg je na maloprodajnom mjestu INA Umag-obala čekalo veliko iznenađenje. Viliam Prodan, naš uspješni rally vozač s kojim kompanija surađuje, uručio mu je Ininu karticu u vrijednosti od 2000 kn te direktno članstvo statusa Gold u INA Loyalty programu: „Čestitam dobitniku! Vjerujem da će i on uživati u INA Loyalty programu kao i ja. Jednostavan i pun iznenađenja.

Antun, kao vjerni Inin kupac i veliki zaljubljenik u oktanski sport nije skrivao svoje oduševljenje, koje je bilo još veće jer mu je taj dan bio rođendan: „Hvala Ini na ovom lijepom iznenađenju. Jedan od boljih rođendana – pokloni na sve strane! Ionako uvijek predahnem na Ini i pojedem nešto fino ili natočim svog limenog ljubimca, a sad za to što i inače radim sakupljam bodove i nagrade zbog INA Loyalty programa. Dobitna kombinacija! Posebna mi je čast sto sam imao priliku upoznati Viliama i provozati se s njim, jer pratim njegove uspjehe već dugo.

Pogledaj ovdje kako je izgledao susret Antuna i Viliama.

250.000 korisnik INA Loyalty programa Antun Matičić, uz kontinuirane izazove i iznenađenja u sklopu programa, moći će uživati u pogodnostima statusa Gold – bilo kojem gastro proizvodu kao poklonu dobrodošlice, 15 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 10 lipa popusta po litri na standardna goriva, 15 % popusta na auto kozmetiku te nadogradnji usluge pranja vozila.

Uključi se i ti u INA Loyalty program, jer INA je puna iznenađenja! Zato svrati i uvjeri se sam! Ne zaboravi da te već prilikom prijave u program čeka dar dobrodošlice. Aplikaciju i sve pogodnosti potraži na www.inaloyalty.hr, a počasti se i Ininom bogatom gastro ponudom u Fresh Corneru te sudjeluj u nagradnoj igri za 6 na www.freshcorner.hr!

Vidimo se!