Promo sadržaj

Komentari 0

5 glavnih razloga za ugovaranje putnog osiguranja

5 glavnih razloga za ugovaranje putnog osiguranja

Policu putnog osiguranja složite sami s pokrićima prema vašim željama i potrebama, i to u svega par klikova

Bilo da je riječ o vikend – skijanju u Austriji ili dvotjednoj pustolovini u Južnoj Americi, putno osiguranje ugovorite prije svakog putovanja jer nikad ne znate što se može dogoditi. Evo nekoliko razloga: 

Otkaz putovanja

Ups, prije nekoliko mjeseci uplatili ste putni aranžman no zbog bolesti ili nekog drugog razloga morate otkazati put. Ako ste ugovorili putno osiguranje s pokrićem otkaza putovanja, nema problema jer će vam osiguratelj vratiti do 90 posto iznosa koji ste uplatili putničkoj agenciji. Bez tog pokrića propada vam putovanje ali gubite i novac koji ste za njega uplatili.  


Zdravstvene teškoće

Taman ste stigli na željenu destinaciju kad su počeli problemi. Boli vas zub. Imate probavne poteškoće. Dobili ste temperaturu…Što god da vas je snašlo, potrebna vam je liječnička pomoć. Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječničkog tretmana, lijekova i medicinskog prijevoza u najbližu bolnicu ili ambulantu. 

Nezgoda na putovanju

Nezgode se događaju i onda kad ih najmanje očekujemo, a mogu imati teške posljedice, poput invalidnosti ili smrti. Za takve neželjene situacije tu je putno osiguranje s pokrićem nezgode.   


Gubitak prtljage 

U zračnoj ste luci i čekate da se na pokretnoj traci ukaže vaš kofer. Ali kofera nema, jednostavno se negdje izgubio i aviokompaniji treba vremena da ga pronađe. Dotad, vi ste ostali bez vaših stvari pa ako ste baš doputovali negdje najprije ćete morati nabaviti novu garderobu. Putno osiguranje s pokrićem gubitka prtljage nadoknadit će vam taj trošak.

Nagradna igra Putno kupi i pun kofer pokupi   

Policu putnog osiguranja složite sami s pokrićima prema vašim željama i potrebama, i to u svega par klikova. Kupite li policu putnog online, možete sudjelovati u nagradnoj igri Putno kupi i pun kofer pokupi koja traje do 28. veljače 2019. Nagrade se izvlače u tri kruga, a najsretniji osvajaju kofer, ruksak sa zaštitom od krađe i godišnju policu putnog osiguranja.