Obavijesti

Promo sadržaj

5 kuhinja na webu koje vas neće razočarati!

5 kuhinja na webu koje vas neće razočarati!
9

Na internetu je danas poplava namještaja. Sve više ljudi se također odlučuje na kupnju kuhinje putem online trgovine. Da li je to uopće moguće? Na što moramo obratiti pažnju pri kupnji i kako funkcionira kupnja kuhinje?

 

Tilen, vlasnik online trgovine namještajem Opremisidom i SEO savjetnik objasnit će koje kuhinje vas neće razočarati i što moramo znati kada kupujemo online.

Na što moramo obratiti pažnju, pri kupnji kuhinje putem interneta?

Ponuda kuhinjskih ormarića online je stvarno ogromna odnosno sve veća. Kako biste kupili savršenu kuhinju koja odgovara vašim potrebama, pripremili smo nekoliko savjeta koji će vam pomoći.

Svrha kuhinje

Da li će to biti jeftina kuhinja za naš vikend, dodatna kuhinja za dopunsku aktivnost ili će nam poslužiti kao glavna kuhinja?

Ako je to blok kuhinja za vikend, zapitajmo se koliko če se često koristiti. Ukoliko će to biti malo, naša Perla može biti sasvim dovoljna, na slici ispod.

Ako često posjećujete vikend, savjetujem da radije razmotrite cjenovno pristupačnu kuhinju, ali s izdržljivim metalnim kučištem ladica. Uz često korištenje, vodilice su one koje se najbrže troše. Nekoliko kuna više ulaganja na početku garant je da će vaša kuhinja izdržati sve izazove.

Slika ispod lijevo prikazuje skuplju metalbox ladicu dok desna jeftiniju, ali još uvijek sa kvalitetnim vodilicama.

Prilagodljivost

Trebate li svoju kuhinju prilagoditi prostoru? Imajte na umu da one najjeftinije, poput primjerice Perle, neće biti prilagodive prostoru. Što vidite, to i dobijete.

S druge strane, ako uložite malo više budžeta, dobiti ćete niz gornji i donjih kuhinjskih ormarića s kojima ćete sastaviti svoju savršenu kuhinju i ispuniti svoj prostor u potpunosti.

Materijal

Kuhinje Jela postale su pravi prodajni hit u našoj zemlji zbog odličnog omjera kvalitete i cijene. Materijali iz kojih su izrađene najbolje se mogu usporediti s poznatim njemačkim proizvođačima, dok je cijena barem 50% niža.

Da navedemo samo neke od prednosti:

  • Iverne ploče renomiranog proizvođača Egger
  • Debljina iverne ploče korpusa 18 mm (većina konkurentskih kuhinja 16 mm)
  • Fronte izrađene od MDF-mediapan UV lakiranog, što osigurava maksimalnu pokrivnost
  • Vrata i ladice meko se  zatvaraju
  • Dovoljna širina elemenata omogućuje planiranje kutnih rasporeda kao i otoka do dubine od 90 cm.

SAVJET: Kao i materijal kuhinje važan je i materijal vašeg poda. Preporučujemo Vinyl koji je vrlo otporan na vlagu i udarce.

5 kuhinja online koje vas neće razočarati

Predstavljamo vam naše najprodavanije kuhinje za koje vjerujemo da će vam se jako svidjeti  vizualno i cjenovno.

Highline kuhinja

Kuhinja Highline oduševit će sve one koji traže moderan dizajn. Dostupna je u bijeloj i antracit boji. MDF fronte s minimalističkim utorima daju umjeren kontrast konačnom izgledu.

Tara kuhinja

Kuhinja Tara očarati će vas svojim minimalističko-klasičnim izgledom. Dostupna je u bijelom i antracit mat laku. Svi oni koji  traže klasiku i žele stan odnosno kuću opremiti nekim modernim komadom namještaja, Tara je savršen izbor za vas.

Kuhinja Modern

Kuhinja modern također je mješavina modernog i klasičnog izgleda. Dostupna je u bijeloj i dvije nijanse smeđe. Kupci ju često biraju jer se ne ističe posebice svojim izgledom več  unosi eleganciju i vedrinu u prostor.

Kuhinja Riva

Kuhinja Riva upravo je ona verzija vikend kuhinje o kojoj smo govorili nekoliko pasusa ranije. Uglavnom ju biraju oni koji su ograničeni budžetom, ali bi željeli kvalitetnu i izdržljivu kuhinju. Nudi baš sve kao i gore spomenuti modeli, samo što je zbog jednostavnog dizajna oko 10% jeftinija.

Evergreen kuhinja

Evergreen kuhinja svojim će bezvremenskim dizajnom unijeti toplinu i eleganciju u svaki prostor. Dostupna je u boji bijelokosti s retro ručkama koje su pravi prodajni hit.

Sve spomenute kuhinje uživo možete vidjeti u našem salonu u Brežicama. Ako sam vas oduševio, pošaljite nam upit na info@opremisidom.com, priložite vašu skicu kuhinje i  navedite vaše želje. Naš tim stručnjaka rado će vam pripremiti  ponudu i savjetovati vas pri odabiru namještaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.